ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πεδουλάκης: "Να βελτιωθούμε άμεσα"

Πεδουλάκης: "Να βελτιωθούμε άμεσα"
INTIME SPORTS

Ο Αργύρης Πεδουλάκης στάθηκε στα λάθη του Παναθηναϊκού και στο γεγονός ότι η ομάδα του έδωσε το δικαίωμα στην Εφές να επιβάλει το ρυθμό της

Μετά το τέλος του αγώνα που βρήκε τον Παναθηναϊκό να χάνει από την Εφές με σκορ 78-64, ο Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε για τα λάθη που έκανε η ομάδα του.

Ο Έλληνας προπονητής τόνισε ότι η ομάδα του ήταν πολύ κακή ειδικά στο πρώτο δεκάλεπτο και ξεκαθάρισε πως θα πρέπει να διορθώσει άμεσα τα λάθη της εν όψει της δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί.

"Δεν προσεγγίσαμε καθόλου καλά το παιχνίδι. Είχαμε πει πως θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στα πρώτα λεπτά, ότι δεν πρέπει να αφήσουμε την Έφες να βρει το ρυθμό της και να τον επιβάλλει. Δεν το καταφέραμε. Δεν ήμασταν καλοί, ήμασταν «soft» στην άμυνα και δώσαμε πολλά ελεύθερα σουτ, τα οποία και αξιοποίησε η αντίπαλός μας", σχολίασε ο Αργύρης Πεδουλάκης και συμπλήρωσε:

"Αυτό έδωσε αυτοπεποίθηση και ψυχολογία στους γηπεδούχους να κάνουν ένα ακόμη καλύτερο παιχνίδι. Εμείς ήμασταν πολύ κακοί, ειδικά στο πρώτο δεκάλεπτο. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας, να τα διορθώσουμε και να βελτιωθούμε άμεσα ενόψει της συνέχειας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ