EUROLEAGUE

Πεδουλάκης:"Να είμαστε συγκεντρωμένοι"

Πεδουλάκης:"Να είμαστε συγκεντρωμένοι"

Έπειτα από μια εξαιρετική εμφάνιση, απέναντι στη Σάσαρι, το συγκρότημα του Αργύρη Πεδουλάκη θέλει και στο παιχνίδι της Πέμπτης (6/11, 19:45) να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα, απέναντι στην ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης, Ζαλγκίρις Κάουνας. Διαβάστε τι δήλωσαν οι Αργύρης Πεδουλάκης και Ντμίτρι Σοκόλοφ.

Η Ούνικς Καζάν αντιμετωπίζει εκτός έδρας το βράδυ της Πέμπτης (6/11, 19:45) τη Ζαλγκίρις Κάουνας για την τέταρτη αγωνιστική της Euroleague. Μετά την σαρωτική νίκη της επί της Σάσαρι στην προηγούμενη αγωνιστική με 85-62 το συγκρότημα του Αργύρη Πεδουλάκη θέλει να διπλασιάσει τις νίκες του και να παραμείνει σε τροχιά πρόκρισης.

"Παίζουμε απέναντι σε μία καλή ομάδα, που παίζει σκληρή και δυνατή άμυνα και προσπαθεί να ελέγξει το ρυθμό του παιχνιδιού. Θα πρέπει να παίξουμε με πολλή ενέργεια, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και φυσικά, να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά", ήταν τα λόγια του Έλληνα τεχνικού.

Από πλευράς παικτών ο Ντμίτρι Σοκόλοφ δήλωσε: "Η Ζαλγκίρις συνήθως παίζει καλά στην έδρα της. Είναι γνωστό πως η υποστήριξη των οπαδών τους εκεί, είναι μεγάλη. Το παιχνίδι δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Το ρόστερ των αντιπάλων μας είναι αρκετά δυνατό. Υπάρχουν πολλοί νέοι και πολλά υποσχόμενοι παίκτες, οι οποίοι παίζουν με πολλή ενέργεια. Ωστόσο, πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ένα δυνατό παιχνίδι. Έχω παίξει πολλές φορές κόντρα στη Ζαλγκίρις, ως παίκτης της Ούνικς και της ΤΣΣΚΑ, και ο συγκεκριμένος αντίπαλος πάντα δίνει τον καλύτερο του εαυτό στο παιχνίδι, παίζει μέχρι και το τελευταίο λεπτό και δείχνει τον σκληρό αθλητικό χαρακτήρα του".

TAGS EUROLEAGUE OΥΝΙΞ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ