STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Πεδουλάκης: "Να είμαστε έτοιμοι για τη συνέχεια"

Πεδουλάκης: "Να είμαστε έτοιμοι για τη συνέχεια"
INTIME SPORTS

Ο Αργύρης Πεδουλάκης στάθηκε στην καλή άμυνα της ομάδας του στο ξεκίνημα του αγώνα, αλλά ξεκαθάρισε πως όσο περνούσε η ώρα, το μυαλό των παικτών του ήταν αλλού!

Ο Παναθηναϊκός νίκησε εύκολα με σκορ 85-60 το Περιστέρι για την 21η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ και ο Αργύρης Πεδουλάκης ήταν ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στην καλή άμυνα της ομάδας του στο α' δεκάλεπτο, ενώ στάθηκε και στα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν.

"Είναι πολύ δύσκολο για όλους να συγκεντρωθεί η ομάδα χωρίς κόσμο. Στόχος μας ήταν να μοιράσουμε το χρόνο και να ρολάρουμε. σαν ομάδα", υποστήριξε ο Αργύρης Πεδουλάκης και συνέχισε:

"Ήταν σημαντικό να μην έχουμε κάποιο τραυματισμό. Παίξαμε καλή άμυνα στο ξεκίνημα, αλλά όσο περνούσε η ώρα το μυαλό μας ήταν αλλού. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τη συνέχεια, καθώς έχουμε πολύ σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας".

Τους παίκτες του Παναθηναϊκού εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου ο Βασίλης Ξανθόπουλος ο οποίος ήταν εξαιρετικός υπογράμμισε: "Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για τη νίκη. Στηριχθήκαμε στην άμυνα μας κι έχουμε πει πολλές φορές ότι πολλά πράγματα ξεκινούν από αυτή. Ήμασταν σοβαροί σε μεγάλα διαστήματα του παιχνιδιού. Υπήρξαν βέβαια και διαστήματα που δεν ήμασταν σοβαροί.

Τώρα κοιτάμε το παιχνίδι με την Μπάμπεργκ που είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Εύχομαι στο Περιστέρι να πετύχει το στόχο της παραμονής".

Κουστένης: "Στο πίσω μέρος του μυαλού μας την Καβάλα"

Από την πλευρά του, ο Τζίμης Κουστένης επισήμανε: "Θέλω να συγχαρώ τον Παναθηναϊκό και τον Αργύρη για τη νίκη στη Μαδρίτη. Εμείς σήμερα θέλαμε να ήμασταν ανταγωνιστικοί και να κάναμε ένα καλό παιχνίδι.

Για τρία δεκάλεπτα, δώσαμε ενέργεια, ήμασταν καλοί. Έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας το παιχνίδι με την Καβάλα. Από αύριο ξεκινάμε την προετοιμασία μας για το αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο την Καβάλα, καθώς για εμάς τελείωσε ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό. Έχουμε μπροστά μας 5 τελικούς".

Τέλος, ο Σμους Πάρκερ απέδωσε τα εύσημα στον Ξανθόπουλο, κάνοντας μια φιλική χειρονομία στην πλάτη του παίκτη του Παναθηναϊκού: "Θα ήθελα να πω ότι ο Βασίλης Ξανθόπουλος έκανε καλή δουλειά. Είναι πολύ καλή ομάδα και πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτό το ματς για να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε.

Έχουμε 4-5 παιχνίδια που πρέπει να δώσουμε ακόμα. Θέλω να ξαναπώ ότι πρέπει να βελτιωθούμε για τη συνέχεια. Το άλλο Σάββατο με την Καβάλα έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι. Έστω κι αν κοντράραμε 5-10 λεπτά τον Παναθηναϊκό, ήταν καλό για εμάς. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας για εκείνο το παιχνίδι. Είναι πολύ σημαντικό να είναι κοντά μας".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ