STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Πεδουλάκης: "Μας βοήθησε ο Ράιτ"

Πεδουλάκης: "Μας βοήθησε ο Ράιτ"
INTIME SPORTS

Ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε στη συνεισφορά του Ράιτ, καθώς όπως ανέφερε ο Ούκιτς δεν μπορούσε να περπατήσει

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τον αγώνα Πανιώνιος-Παναθηναϊκός, ο Αργύρης Πεδουλάκης αναφέρθηκε στη μεγάλη βοήθεια που πήρε η ομάδα του από τον Ράιτ.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, Ζακ Ράιτ έδωσε σημαντικές βοήθειες με τα ντράιβ του στα 20'32'' που πάτησε παρκέ.

"Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι με πολλές επαφές. Θέλαμε να μοιράσουμε το χρόνο μεταξύ των παικτών. Αντιμετωπίσαμε ένα πρόβλημα στο σπάσιμο της άμυνας του Πανιωνίου στο δεύτερο ημίχρονο. Σε αυτό το κομμάτι μας βοήθησε πολύ ο Ράιτ", σχολίασε ο Αργύρης Πεδουλάκης και συνέχισε:

"Επίσης, βάλαμε τη μπάλα στο καλάθι, γεγονός που μας βοήθησε στο κομμάτι της ενέργειας, αλλά χάσαμε και πολλές βολές. Πλέον, συνεχίζουμε για το Μιλάνο. Δεν είχαμε τόσο μεγάλη αυτοσυγκέντρωση σήμερα. Αυτό συμβαίνει μετά από μεγάλα ντέρμπι. Σε γενικές γραμμές κάναμε αυτά που έπρεπε και πήραμε τη νίκη.

Ο Ράιτ μας βοήθησε πολύ, γιατί στο τέλος ο Ρόκο δεν μπορούσε καν να περπατήσει. Μας έτυχε και το θέμα με τον Κάρι. Μας έδωσε ακόμη μια λύση στη δεξαμενή των παικτών. Μπόρεσε και κράτησε την ομάδα για αρκετά λεπτά, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς".

Από την πλευρά του, ο Μάικ Μπράμος σχολίασε: "Ήταν ένα δύσκολο ματς ομάδα απέναντι σε μια σκληρή ομάδα, όπως είναι ο Πανιώνιος, που παρουσιάστηκε ανταγωνιστικός. Πήραμε κατά διαστήματα διψήφιες διαφορές και στο τέλος τη νίκη. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Πανιώνιο".

Σφαιρόπουλος: "Ήμασταν ανταγωνιστικοί ως το τέλος"

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε ότι οι παίκτες του κατάφεραν να καλύψουν πολλές φορές τη διαφορά που πήρε ο Παναθηναϊκός και δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθειά τους: "Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν κοντά στο σκορ.

Ο Παναθηναϊκός είχε ένα ελαφρύ προβάδισμα αλλά ήμασταν κοντά. Στην επανάληψη ο Παναθηναϊκός πήρε διαφορές, όμως και πάλι καταφέραμε να τις καλύψουμε και να παραμείνουμε μέσα στο ματς. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια σήμερα. Ήμασταν ανταγωνιστικοί, φτάσαμε ως το τέλος και είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια που καταβάλαμε".

Τέλος, ο Μαρκ Κάρτερ, τόνισε: "Το ματς ήταν πολύ σκληρό και από τις δύο ομάδες. Χάσαμε πολλά ριμπάουντ και πολλές δεύτερες ευκαιρίες στον αντίπαλο να σκοράρει. Παλέψαμε να ανατρέψουμε το σκορ, αλλά σε αυτή μας την προσπάθεια ξοδέψαμε πολλή ενέργεια. Είναι δύσκολο απέναντι σε ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός να πετύχεις κάτι τέτοιο".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ