STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Πεδουλάκης: "Μας μένει μία πικρή γεύση"

Πεδουλάκης: "Μας μένει μία πικρή γεύση"
INTIME SPORTS

Ο κόουτς του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης στάθηκε στην καλή απόδοση των παικτών του στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον τραυματισμό του Στεφάν Λάσμε.

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στον Πανιώνιο στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης, φτάνοντας στο θετικό αποτέλεσμα χωρίς δυσκολίες.

Ο προπονητής της ομάδας, Αργύρης Πεδουλάκης αναφέρθηκε στον τρόπο που έπαιξαν οι παίκτες του στο δεύτερο μισό του ματς, ενώ μίλησε και για τον τραυματισμό του Στεφάν Λάσμε.

" Στόχος μας ήταν να πάρουμε τη νίκη και να βρούμε ρυθμό. Θέλαμε να μοιράσουμε τον χρόνο για τα συνεχόμενα ματς. Κάποια παιδιά που είναι πιο έξω να μπούνε στην ομάδα. Στο πρώτο μέρος ήμασταν άστοχοι ειδικά στα τρίποντα που μας άφησε ο Πανιώνιος", είπε ο Έλληνας τεχνικός και πρόσθεσε:

" Στο τρίτο δεκάλεπτο ανεβάσαμε την πίεση και δεχθήκαμε μόνο δέκα πόντους. Το κομβικό σημείο ήταν όταν ο Ματσιούλις πήγε στο "4" κι έκαναν λάθη οι αντίπαλοι στην πίεσή μας και ξεφύγαμε στο σκορ. Εύχομαι καλή πορεία στον Πανιώνιο που είναι καλή ομάδα".

Έπειτα ο Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε για τον τραυματισμό του Λάσμε: " Μας μένει πικρή γεύση λόγω του Στεφάν (σ.σ.: Λάσμε). Έκανε προσπάθεια να επανέλθει και ελπίζουμε να μην έχει κάτι σοβαρό. Εδώ και δέκα μέρες είχε βρει τον εαυτό του. Έχει πάει να βγάλει μαγνητική και θα ξέρουμε αργότερα ή αύριο το πρωί".

Από την πλευρά των παικτών, ο Ρόκο Λένι Ούκιτς ανέφερε: " Ήταν σημαντικό παιχνίδι για εμάς για να βρούμε τον ρυθμό μας. Είχαμε πρόβλημα στην αρχή της σεζόν και χρησιμοποιούμε το κάθε παιχνίδι ως προπόνηση για να διορθώνουμε λεπτομέρειες. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλή άμυνα χτίσαμε διαφορά και κερδίσαμε".

Σφαιρόπουλος: "Δύσκολο όταν παίζεις στο ΟΑΚΑ"

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Γιάννης Σφαιρόπουλος δήλωσε: " Ήρθαμε να προσπαθήσουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί. Πάντα όταν παίζεις στο ΟΑΚΑ είναι δύσκολο να δείξεις την ανταγωνιστικότητά σου σε μεγάλη διάρκεια και αυτό ήταν το πρόβλημα. Σε γενικές γραμμές στο πρώτο ημίχρονο δείξαμε αυτά που θέλαμε και μέχρι το 25’ ήμασταν καλοί. Κάναμε πέντε επιθέσεις σερί χωρίς στόχο και δεχθήκαμε εύκολα καλάθια και άνοιξε η διαφορά κι από εκεί και πέρα κάναμε πολλά λάθη στην άμυνα.

Η τελική διαφορά δεν αντικατοπτρίζει την προσπάθειά μας. Ο Παναθηναϊκός κέρδισε δίκαια αλλά θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Συγχαρητήρια στον κόουτς και τον Παναθηναϊκό. Εύχομαι καλή συνέχεια. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να βελτιώσουμε τα κενά μας διαστήματα. Δεν θα πρέπει να κάνουμε πράγματα που δεν είναι στο πλάνο μας αμυντικά και επιθετικά. Περαστικά στον Λάσμε".

Ο Βασίλης Καββαδάς είπε: " Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Ήρθαμε να δείξουμε ότι είμαστε δυνατοί και ανταγωνιστικοί. Το καταφέραμε για 25 λεπτά. Βγήκαμε από το πλάνο μας. Πρέπει να δούμε και να διορθώσουμε τα λάθη μας".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ