STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Πεδουλάκης: "Ευχαριστημένοι που βοηθήσαμε"

Πεδουλάκης: "Ευχαριστημένοι που βοηθήσαμε"
INTIME SPORTS

Λυκογιάννης και Πεδουλάκης ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι στο Ίλιον που έγινε για φιλανθρωπικό σκοπό και μίλησαν για την αναμέτρηση (vid.)

Οι προπονητές του Περιστερίου και του Ικάρου, Αργύρης Πεδουλάκης και Άρης Λυκογιάννης μίλησαν για τον αγώνα που διοργανώθηκε στο Ίλιον από την Ένωση του Ιλίου σε συνεργασία με την ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία.

"Ήταν μία εκδήλωση κοινωνικού χαρακτήρα. Είμαστε ευχαριστημένοι που ήρθαμε κι εμείς και βοηθήσαμε στην καταπολέμηση του καρκίνου", τόνισε ο Αργύρης Πεδουλάκης και συνέχισε:

"Όσον αφορά το ματς, είχαμε κάποια καλά διαστήματα, ενώ σε κάποια άλλα δεν ήμασταν καλοί. Πρέπει να το διορθώσουμε αυτό. Η ομάδα θα πρέπει να πολεμάει το κάθε ματς".

Σε ερώτηση για τον Γιώργο Μπόγρη και το γεγονός ότι βρίσκεται το τελευταίο διάστημα σε σιωπηρή τιμωρία, επισήμανε: "Η ομάδα "χτίζει" το κύτταρο της. Θα πρέπει να "χτίσει" την νοοτροπία της να μάχεται και κάθε νεαρός να ακολουθεί αυτή τη φιλοσοφία".

Από την πλευρά του, ο Άρης Λυκογιάννης υπογράμμισε: "Όταν πριν από περίπου 20 μέρες μας πρότειναν τη συμμετοχής μας, το δεχτήκαμε αμέσως. Έχω περάσει από εδώ 3,5 χρόνια ως πρώτος προπονητής και συνολικά 5 αν βάλουμε ότι υπήρξα και βοηθός και μεγάλη ευχαρίστηση δέχτηκα να αγωνιστεί η ομάδα.

Πιστεύω ότι η εκδήλωση πήγε αρκετά καλά. Υπήρχαν μικρά παιδιά και κόσμος που ήρθε να παρακολουθήσει το ματς. Αυτά τα φιλικά θεωρούνται δυνατά και είμαστε σε καλό δρόμο".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ