ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πεδουλάκης: "Είχαμε ενέργεια και διάθεση"

Πεδουλάκης: "Είχαμε ενέργεια και διάθεση"
INTIME SPORTS

Ο κόουτς του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης στάθηκε στην διάθεση που έδειξαν οι παίκτες του, προσθέτοντας πώς οι "πράσινοι" χτίζουν φέτος κάτι νέο. Διαβάστε τι δήλωσε και ο Πάμπλο Λάσο.

Ο Παναθηναϊκός πήρε μία σπουδαία νίκη απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης με 79-68, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης μόνο ικανοποιημένος θα μπορούσε να μείνει από την εμφάνιση των παικτών του, λέγοντας πώς οι παίκτες του έδειξαν διάθεση.

" Ήταν ένα παιχνίδι που χαρακτηρίστηκε από τη δική μας πλευρά από πολλή ενέργεια, ειδικά στον αμυντικό τομέα, κάτι που εκπορεύτηκε και από τον κόσμο μας, ο οποίος μας βοήθησε πάρα πολύ και κυρίως στις δύσκολες στιγμές, όταν η ομάδα ήταν με την πλάτη στον τοίχο.

Τα παιδιά ήταν πολύ συγκεντρωμένα, γνώριζαν πόσο κρίσιμο παιχνίδι ήταν το σημερινό (15/11). Μέσα από άμυνα πετύχαμε εύκολα καλάθια, παίρνοντας το μομέντουμ του παιχνιδιού. Είχαμε πολύ λίγα λάθη. Επίσης, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι κορυφαία στα ριμπάουντ, αλλά εμείς τη χτυπήσαμε κι αυτό είναι θέμα διάθεσης, η οποία είναι μεγαλύτερη από την ικανότητα", ανέφερε ο Έλληνας προπονητής και συμπλήρωσε:

Για την πίεση που υπάρχει στον Παναθηναϊκό, ο Πεδουλάκης δήλωσε: " Υπάρχει η πίεση του παρελθόντος. Είμαστε καινούρια ομάδα, δεν έπαιξε ο Τσαρτσαρής, ο Σχορτσανίτης αγωνίστηκε με ένεση. Είχαμε, όμως, ενέργεια και διάθεση. Σήμερα (15/11) παιδιά χωρίς εμπειρία, όπως ο Μπράμος, έκαναν καταπληκτική εμφάνιση. Χτίζεται κάτι.

Το παρελθόν είναι πολύ μεγάλο εμάς και βαραίνει παιδιά, αν κι εμείς δεν τους δίνουμε πίεση και η διοίκηση προσπαθεί πάρα πολύ. Ο Παναθηναϊκός ήταν κάτι το μεγαλειώδης, αλλά άλλαξε σελίδα, πρέπει να το καταλάβουμε όλοι".

Όσον αφορά τον κόσμο της ομάδας, τόνισε: " Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο που ήρθε, ειδικά μετά την ατυχία που είχαμε και αναφέρομαι στην ήττα από τον Ίκαρο Καλλιθέας, γιατί η Κίμκι είναι εξαιρετική ομάδα. Έχει αρχίσει να χτίζεται εδώ και δυόμισι χρόνια. Βλέπουμε άλλες ομάδες με τεράστια μπάτζετ να διασύρονται στην έδρα τους, αλλά έτσι είναι η Ευρωλίγκα. Είχαμε πνευματική και σωματική δύναμη. Ο κόσμος μάς έδωσε θετική ενέργεια".

Λάσο: "Ο Παναθηναϊκός είχε επιθυμία και πάθος"

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Λάσο δήλωσε: " Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη του. Έκανε πολύ καλό παιχνίδι. Εμείς δεν ξεκινήσαμε καλά, παρότι άλλα έδειχνε το σκορ, δεν παίξαμε με το σωστό τρόπο. Ο Παναθηναϊκός είχε περισσότερο πάθος, έδειξε καρδιά.

Η επιθυμία και το πάθος είναι τα σημαντικότερα στοιχεία σε ένα παιχνίδι και ο Παναθηναϊκός τα είχε. Εμείς θα μάθουμε μάθημα από αυτό το παιχνίδι, για τη συνέχεια. Κάναμε το χειρότερο αγώνα της χρονιάς σήμερα (16/11). Συγχαρητήρια και πάλι στον Παναθηναϊκό".

Στη συνέχεια ο κόουτς της Ρεάλ πρόσθεσε: " Γνωρίζαμε εξ αρχής πως είμαστε σε ένα πολύ δύσκολο όμιλο, με πολλές καλές ομάδες. Έχουμε άλλα τέσσερα παιχνίδια, για να πάρουμε την πρόκριση στο Top 16".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ