ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πεδουλάκης: "Δεν άλλαξε το DNA της ομάδας"

Πεδουλάκης: "Δεν άλλαξε το DNA της ομάδας"
INTIME SPORTS

Ο κόουτς του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε για τη φετινή σεζόν του "τριφυλλιού", αλλά και για τον Κώστα Τσαρτσαρή.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης αναφέρθηκε στην φετινή χρονιά του "τριφυλλιού", αλλά και στο τέλος της καριέρας του Κώστα Τσαρτσαρή.

" Νομίζω ότι κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια. 'Ηταν μεγάλη η επιτυχία μας, η ομάδα σφυρηλατήθηκε στα δύσκολα. Αυτό την βοήθησε στους μεγάλους αγώνες. Σε όλες τις διοργανώσεις που πήραμε μέρος να μπορέσει να διεκδικήσει τα καλύτερα", ανέφερε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός και συμπλήρωσε έπειτα από ερώτηση για το αν το "κλειδί" ήταν οι νέοι παίκτες που ήρθαν στην ομάδα:

" Όχι, θεωρώ ότι ήταν η ομάδα, η αλληλεγγύη, η αγάπη και η αξιοπρέπεια της. Αυτό θεωρώ ότι ήταν το κλειδί, η αγάπη που υπήρχε από τον πρόεδρο μέχρι τον φροντιστή και δεν το λέω γιατί έτσι είθισται να λένε, αλλά γιατί έτσι είναι πραγματικά.

Στη συνέχεια είπε: " Όλοι μαζί είχαμε μία πραγματική και αληθινή σχέση αλληλοσεβασμού και ήταν όλοι αφοσιωμένοι στο σύνολο. Νομίζω αυτό βγήκε και στα αποδυτήρια, αλλά και στο παρκέ. Η ομάδα μας ήταν το μυστικό της επιτυχίας μας. Προσπαθήσαμε πέρυσι το καλοκαίρι, να κρατήσουμε τα στοιχεία που είχε πάντα ο Παναθηναϊκός και θεωρώ ότι αυτό είναι που τον έκανε διαφορετικό από τις υπόλοιπες ομάδες. Και από την επιλογή των παιδιών, αλλά και από την καθημερινότητα μας να ενταχθούν όλοι στο σύνολο".

Σε ερώτηση για το αν είναι προσωπική επιτυχία και για τον ίδιο: " Εγώ είμαι μέρος του συνόλου, δεν θέλω να μπω σε αυτή την διαδικασία, ότι ανήκει στον καθένα ανήκει και σε μένα".

Για τον Κώστα Τσαρτσαρή είπε: " Ο Κώστας είναι ένα ιδιαίτερο παιδί, πέρα από τους τίτλους του, την διάρκεια του. Νομίζω ότι αυτό που ξεχώρισε είναι το ήθος του η σεμνότητα του και θέλω να το τονίσω αυτό, διότι συνήθως στη χώρα μας, οι άνθρωποι που κάνουν θόρυβο είναι εκείνοι που παίρνουν τα εύσημα. Ο Κώστας ήρθε αθόρυβα για πάρα πολλά πράγματα, βοήθησε και φέτος, ενώ ήθελε να σταματήσει από πέρυσι και ουσιαστικά επιστρατεύτηκε για να είναι μαζί μας".

Έπειτα ανέφερε: " Γιατί είναι πολύ δύσκολο στον αθλητισμό να κόψεις τον ομφάλιο λόρο, μείνανε δύο παιδιά στα αποδυτήρια για να ενσωματώσουν και τους υπόλοιπους στην νοοτροπία του Παναθηναϊκού. Ήταν όλη τη χρονιά κοντά μας, είχαμε πει το καλοκαίρι ότι όλα άλλαξαν, το μόνο που δεν άλλαξε είναι το DNA της ομάδας, ήταν κομβικό κομμάτι αυτό".

Τέλος, για το αν έχει γίνει ο σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά είπε: " Έχουμε κάνει μία προεργασία, έχουμε συζητήσει κάποια πράγματα. Θα πούμε περισσότερα τις επόμενες μέρες".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ