ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Παυλίδης στο SPORT24: "Ο Τολιόπουλος έκανε τη διαφορά, υπέροχο συναίσθημα να βλέπεις από κοντά την Εθνική"

Παυλίδης στο SPORT24: "Ο Τολιόπουλος έκανε τη διαφορά, υπέροχο συναίσθημα να βλέπεις από κοντά την Εθνική"
HARRIS STAVROU / 24MEDIA CREATIVE TEAM

Ο Βαγγέλης Παυλίδης βρέθηκε στο πλευρό της Εθνικής Ελλάδος στον νικηφόρο αγώνα κόντρα στην Ολλανδία που διεξήχθη στη Χάγη, με τον Έλληνα επιθετικό να εκφράζει την ευχαρίστησή του για το αποτέλεσμα και την πίστη του στις προσπάθειες των διεθνών στο SPORT24 και τον Χάρη Σταύρου.

Ο Βαγγέλης Παυλίδης δεν έχασε την ευκαιρία να δει από κοντά τις προσπάθειες του Βασίλη Σπανούλη και των παικτών του για την πρόκριση της Εθνικής στο Eurobasket2025.

Ο Έλληνας επιθετικός, που πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά με τη φανέλα της Άλκμααρ έχοντας 25 γκολ σε 35 συμμετοχές, βρέθηκε στη Χάγη για να παρακολουθήσει τη νικηφόρα αναμέτρηση της Επίσημης Αγαπημένης κόντρα στην Ολλανδία με 74-72.

Μετά το φινάλε του αγώνα μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του SPORT24 και τον Χάρη Σταύρου, με τον Παυλίδη να στέκεται στην απόδοση του Βασίλη Τολίοπουλου και στο συναίσθημα του να βλέπεις από κοντά για πρώτη φορά την Εθνική Ελλάδας μπάσκετ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παυλίδη:

- Πώς είναι το συναίσθημα να βλέπεις την Εθνική ομάδα της χώρας σου από κοντά;

"Ήταν πρώτη φορά που ήρθα να δω την Εθνική μπάσκετ και το συναίσθημα ήταν πολύ ωραίο. Ήταν πολύ σημαντικό για εμένα που κερδίσαμε το παιχνίδι γιατί έλεγα στους συμπαίκτες μου όλη τη βδομάδα ότι θα τους κερδίσουμε με πολλούς πόντους, αλλά ευτυχώς πήραμε μια ωραία νίκη και το ευχαριστήθηκα πολύ".

- Αγχώθηκες στο τέλος;

"Το μπάσκετ είναι λίγο διαφορετικό από το ποδόσφαιρο, έχει πιο πολλά συναισθήματα, υπάρχουν πολλές εναλλαγές στο σκορ. Είχα πίστη στους διεθνείς μας και ήξερα ότι στο τέλος θα το πάρουμε το παιχνίδι".

- Ποιος παίκτης σε άφησε άναυδο;

"Ο Τολιόπουλος τον τελευταίο καιρό τα πάει περίφημα. Έχουμε, όμως, και άλλους καλούς παίκτες, όπως ο Παπαγιάννης και ο Χαραλαμπόπουλος, αλλά πιστεύω ότι ο Τολιόπουλος σήμερα έκανε τη διαφορά".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ