ΜΠΑΣΚΕΤ

Πάτησε παρκέ μετά από επτά χρόνια ο Ντάρκο Μίλιτσιτς

Πάτησε παρκέ μετά από επτά χρόνια ο Ντάρκο Μίλιτσιτς

Δύο πόντοι και ένας... τραυματισμός ήταν ο απολογισμός του Ντάρκο Μίλιτσιτς στην επιστροφή του στα παρκέ μετά από επτά χρόνια. Εύκολη η νίκη της I Came To Play στην 4η κατηγορία της Σερβίας.

Ήταν η δεύτερη επιλογή στο NBA Draft 2003, μπροστά από παίκτες όπως ο Καρμέλο Άντονι, ο Κρις Μπος, ο Ντουέιν Γουέιντ, δεν έκανε όμως την καριέρα που όλοι περίμεναν. Ο Ντάρκο Μίλιτσιτς ήταν πάντα ένας ιδιαίτερος χαρακτήρας, έπαιξε στους Πίστονς, τους Μάτζικ, τους Γκρίζλις, τους Νικς, τους Τίμπεργουλβς και τους Σέλτικς και το 2002 αποφάσισε να αποσυρθεί από τα παρκέ για να αφοσιωθεί στο μποξ, στο ψάρεμα, σε οτιδήποτε πέρα από το μπάσκετ.

Στα 34 χρόνια του πια, ο Σέρβος σέντερ γύρισε στους αγωνιστικούς χώρους και έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της νεοσύστατης ομάδας I Came To Play που αγωνίζεται στην τέταρτη κατηγορία του σερβικού μπάσκετ. Την βοήθησε να νικήσει με 78-50 την Φουτόγκ, σκόραρε δύο πόντους και μάζεψε κάμποστα ριμπάουντ, ωστόσο αντιμετώπισε ένα πρόβλημα στον ώμο και πέρασε την περισσότερη ώρα της αναμέτρησης στον ρόλο του θεατή, στον πάγκο της ομάδας του.

Ο Μίλιτσιτς είναι ένας από τους ελάχιστους του NBA Draft 2003 που παίζουν ακόμη. Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο Λεαντρίνιο Μπαρμπόσα και ο Κάρλος Ντελφίνο που ψάχνει ομάδα είναι οι άλλοι τρεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ