ΜΠΑΣΚΕΤ

Πασκουάλ: "Και τώρα ο Ολυμπιακός"

Πασκουάλ: "Και τώρα ο Ολυμπιακός"
© ALEX CAPARROS/FCBARCELONA

Η Μπαρτσελόνα ολοκλήρωσε ιδανικά τις υποχρεώσεις της στη Liga Endesa για το 2015 με τη νίκη επί της Ρεάλ και ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε για την πρεμιέρα του Top-16 κόντρα στον Ολυμπιακό (29/12, 21:00).

Η Μπαρτσελόνα επιβλήθηκε της Ρεάλ Μαδρίτης στο πρώτο clásico της σεζόν στη Liga Endesa και ο Τσάβι Πασκουάλ τόνισε ότι τα αμυντικά ριμπάουντ και η απόδοση του Σατοράνσκι έκριναν τη νίκη για τους "μπλαουγκράνα".

"Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη και, κυρίως, την εμφάνισή μας στο clásico. Περιορίσαμε τα λάθη μας και ελέγξαμε τα αμυντικά ριμπάουντ, γεγονός που μας έδωσε ρυθμό και καλά ποσοστά στην επίθεση, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο" εξήγησε στην αρχική του τοποθέτηση ο Καταλανός προπονητής κι εν συνεχεία έκανε έναν γενικό απολογισμό των πεπραγμένων.

"Νομίζω ότι κάνουμε μια αρκετά καλή χρονιά. Η Μπαρτσελόνα έχει κατακτήσει ήδη το Supercopa, κάνει καλή πορεία στην Liga Endesa ενώ προκρίθηκε σχετικά εύκολα στο Top-16. Σε γενικές γραμμές, λοιπόν, θεωρώ ότι τα πάμε καλά, έχοντας με τα σκαμπανεβάσματά μας".

Ο Πασκουάλ έκανε ειδική αναφορά στον Τόμας Σατοράνσκι. Ο Τσέχος γκαρντ τελείωσε τον αγώνα με 16 πόντους (4/6 βολές, 6/7 δίποντα), 7 ριμπάουντ και 6 ασίστ σε 28'55" και ο κόουτς της Μπαρτσελόνα εξήγησε ότι έκανε "σούπερ εμφάνιση".

Πρόσθεσε, δε, πως "οι αναμετρήσεις Μπαρτσελόνα - Ρεάλ δεν αφήνουν κανέναν αδιάφορο! Πλέον σκεφτόμαστε το ματς της Τρίτης, πρέπει να ανασυνταχθούμε για το πολύ σημαντικό ξεκίνημα στο Top-16 σε μια δύσκολη έδρα, όπως αυτή του Ολυμπιακού".

Τα highlights του clásico

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ