ΖΕΝΙΤ

Πασκουάλ: "Μόνο η Μπαρτσελόνα υπήρχε στο γήπεδο στο Game 5"

Ο Τσάβι Πασκουάλ στον πάγκο της Ζενίτ
Ο Τσάβι Πασκουάλ στον πάγκο της Ζενίτ ZENIT ST. PETERSBURG

Ο Τσάβι Πασκουάλ παραδέχθηκε την ανωτερότητα της Μπαρτσελόνα μετά την νίκη της στο Game 5 επί της Ζενίτ, λέγοντας ότι οι Καταλανοί έδειξαν την ποιότητά τους και κυριάρχησαν στο παρκέ.

Η Ζενίτ πάλεψε στους πρώτους 4 αγώνες της σειράς με την Μπαρτσελόνα. Στο Game 5 όμως κατέρρευσε, με τους Καταλανούς να παίρνουν την νίκη με 79-53 και μαζί την πρόκριση για το Final Four της Κολωνίας. Μετά τον αγώνα λοιπόν, ο Τσάβι Πασκουάλ παραδέχθηκε την ανωτερότητα των Καταλανών.

"Συγχαρητήρια στην Μπαρτσελόνα για την νίκη και της εύχομαι τα καλύτερα στο Final Four. Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο προφανώς υπήρχε μόνο μία ομάδα στο παρκέ και αυτή ήταν η Μπαρτσελόνα" δήλωσε αρχικά ο Πασκουάλ, για να προσθέσει στην συνέχεια αναφερόμενος στον αγώνα:

"Δεν ξεκινήσαμε καλά. Η Μπαρτσελόνα πήρε το προβάδισμα στην αρχή και από εκεί και πέρα ένιωσε άνετα, ενώ εμείς δεν μπορέσαμε ποτέ να επιστρέψουμε στο παιχνίδι.

Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου και τον οργανισμό για την υπέροχη σεζόν που είχαμε στην EuroLeague. Η Μπαρτσελόνα ήταν καλύτερη από εμάς και νίκησε. Έχουν πιο ποιοτική και έμπειρη ομάδα, έπαιξαν πιο δυνατά και όλα αυτά φάνηκαν στο παρκέ στον τελευταίο αγώνα μας".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΖΕΝΙΤ EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ