ΜΠΑΣΚΕΤ

Πάσες ζωής από τους βετεράνους του Ολυμπιακού και τον ΣΠΑΚΕ

Πάσες ζωής από τους βετεράνους του Ολυμπιακού και τον ΣΠΑΚΕ

Η ομάδα βετεράνων του Ολυμπιακού και ο ΣΠΑΚΕ θα αγωνιστούν σε έναν ξεχωριστό αγώνα (29/9, 13:00) στο κλειστό γήπεδο του Μετς, ώστε να ενισχύσουν την "Τράπεζα Αίματος Δημήτρης Βλων".

Ένα ξεχωριστό παιχνίδι θα γίνει το Σάββατο (29/9, 13:00) στο κλειστό γήπεδο του Μετς, στο οποίο θα συμμετάσχουν οι βετεράνοι του Ολυμπιακού και η ομάδα του ΣΠΑΚΕ. Η "Τράπεζα Αίματος Δημήτρης Βλων" διοργανώνει την αναμέτρηση στη μνήμη του ονοματοδότη της και στόχος είναι μαζευτούν 120 φιάλες αίματος, η προσέλκυση αιμοδοτών και η γενικότερη ευαισθητοποίηση των συνανθρώπων μας.

Το δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Η «Τράπεζα Αίματος Δημήτρης Βλων” στη μνήμη των 25 ετών έλλειψης του ονοματοδότη της, διοργανώνει Εθελοντική Αιμοδοσία-Γιορτή κι αυτόν τον ξεχωριστό αγώνα καλαθοσφαίρισης.

Το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018 από τις 09:00 π.μ. με την ευγενική παραχώρηση του Δ.Σ. του ΟΠΑΝΔΑ, του κλειστού γηπέδου του ΜΕΤΣ (Μάρκου Μουσούρου 70), το τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν.Ν.Θ.Α. «Η ΣΩΤΗΡΙΑ» μαζί και τα μέλη μας, θα σας καλωσορίσουν και θα σας υποδεχτούν με το γνώριμο χαμόγελο του Δημήτρη και θα σας βοηθήσουν να μοιραστείτε τη χαρά της προσφοράς.

Οι παλαίμαχοι Έλληνες καλαθοσφαιριστές της ΣΠΑΚΕ και οι βετεράνοι παίχτες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, πιστοί στις αξίες του εθελοντισμού και της συνεισφοράς, συνδράμουν με συνείδηση στην προσέλκυση αιμοδοτών που θα καλύψουν τις αιμοδοτικές ανάγκες των συνανθρώπων μας συμμετέχοντας σε φιλικό αγώνα που θα διεξαχθεί το ίδιο μεσημέρι στις 13:00.

Παράλληλα πρόκειται να διεξαχθεί ενημέρωση του κοινού σχετικά με τη δωρεά μυελού των οστών, καθώς και δειγματοληψία με σκοπό την ένταξη νέων εθελοντών στην παγκόσμια και εθνική δεξαμενή δοτών. Η ενέργεια θα πραγματοποιηθεί από το ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ - ΚΕΔΜΟΠ.

Την εκδήλωση μας θα καλύψει υγειονομικά η Ελληνική Ομάδα Έρευνας Διάσωσης (Ε.ΟΜ.Ε.Δ.).

Μερικές σταγόνες προσφοράς μετουσιώνονται στο «εισιτήριο» μας για να δούμε ξανά σε δράση, τους αγαπημένους μας αθλητές που αποτελούν το λαμπρό παρελθόν και τα θεμέλια της Ελληνικής καλαθοσφαίρισης".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

NEWSFEED

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ