ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Παρτίζαν: Στο Draft Combine στο Σικάγο ο Βούκτσεβιτς, που απουσίαζε από τον τελευταίο αγώνα των Σέρβων

Παρτίζαν: Στο Draft Combine στο Σικάγο ο Βούκτσεβιτς, που απουσίαζε από τον τελευταίο αγώνα των Σέρβων
PRINTSCREEN

Μία θέση στο NBA ψάχνει ο Τρίσταν Βούκσεβιτς, που πήρε ειδική άδεια από την Παρτίζαν, για να μεταβή στο Σικάγο και να συμμετάσχει στο Draft Combine. Πάντως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν ήξερε λεπτομέρειες για την απουσία του Σέρβου σέντερ από το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας του.

"Όσο για τον Βούκτσεβιτς, τι να σας πω. Είναι στις ΗΠΑ. Που ακριβώς; Δεν έχω ιδέα. Πήρε την άδεια της ομάδας και έφυγε κι αυτό είναι το μοναδικό που γνωρίζω", είπε μεταξύ άλλων ο έξαλλος Ζέλικο Ομπράντοβιτς, μετά την ήττα-σοκ της Παρτίζαν στην πρεμιέρα της στα playoffs της ABA League.

Μερικές ώρες αργότερα κυκλοφόρησε στο Twitter ένα βίντεο που δείχνει τον νεαρό Σέρβο αθλητή στο Draft Combine στο Σικάγο, το οποίο ξεκίνησε στις 15 Μαΐου έως και τις 21 του ίδιου μήνα. Ο 20χρονος ψηλός έχει δηλώσει, εξάλλου, συμμετοχή στο NBA Draft 2023 και ήθελε να δώσει μία γεύση του ταλέντου του στα στελέχη των ομάδων της κορυφαίας λίγκας του πλανήτη, με στόχο να βρει μία θέση στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

"Ο Σέρβος σέντερ είναι από τους πιο ταλαντούχους επιθετικά παίκτες στην τρέχουσα τάξη του draft, αλλά και πάλι οι προβλέψεις λένε ότι θα επιλεγεί στον δεύτερο γύρο, επειδή υπάρχουν ανησυχίες για το αμυντικό του παιχνίδι και την ετοιμότητά του να μετακομίσει στο NBA", ανέφερε σχετικά με τον Βούκτσεβιτς ένας αναλυτής του ESPN.

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ