ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Παρτίζαν: Πρόβλημα με Τριφούνοβιτς, αμφίβολος για το ματς με τον Παναθηναϊκό

Παρτίζαν: Πρόβλημα με Τριφούνοβιτς, αμφίβολος για το ματς με τον Παναθηναϊκό
ABA LEAGUE J.T.D/DRAGANA STJEPANOVIC

Στον μηρό τραυματίστηκε ο Ούρος Τριφούνοβιτς στη διάρκεια της εκτός έδρας αναμέτρησης της Παρτίζαν με την Άλμπα για την 9η αγωνιστική της EuroLeague, που ενδέχεται να μην προλάβει το ματς με τον Παναθηναϊκό στις 30 Νοεμβρίου.

Με πρόβλημα τραυματισμού στον μηρό αποχώρησε ο Ούρος Τριφούνοβιτς από την νίκη της Παρτίζαν κόντρα στην Άλμπα για την 9η αγωνιστική της EuroLeague. Με την επιστρφή της ομάδας του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς από το Βερολίνο στο Βελιγράδι, ο 23χρονος γκραντ υποβλήθηκε σε εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι θα πρέπει να μείνει εκτός δράσης και να ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή για τις επόμενες 10 ημέρες.

Όταν παρέλθει αυτό το διάστημα η κατάστασή του θα αξιολογηθεί εκ νέου. Αυτό σημαίνει πως ο Τριφούνοβιτς μπορεί και να μην προλάβει να είναι έτοιμος για τον αγώνα της Παρτίζαν με τον Παναθηναϊκό στις 30 Νοεμβρίου. Να σημειώσουμε πως ο νεαρός Σέρβος μετράει 3.3 πόντους και 1.2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο ανά 13'19" συμμετοχής στην EuroLeague μέχρι στιγμής, ενώ στην ABA League έχει 6.3 πόντους, 3.9 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ σε 7 παιχνίδια.

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ EUROLEAGUE ABA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ