ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Παρτίζαν: Πρόβλημα και με Λεσόρ, νέος πονοκέφαλος για τον Ομπράντοβιτς

Ο Ματίας Λεσόρ με την φανέλα της Παρτίζαν
Ο Ματίας Λεσόρ με την φανέλα της Παρτίζαν ABA LEAGUE - PARTIZAN NIS/DRAGANA STJEPANOVIC

Πρόβλημα στον αγκώνα αντιμετωπίζει ο Ματίας Λεσόρ, για αυτό αγωνίστηκε και ελάχιστα στο ντέρμπι της Αδριατικής Λίγκας ανάμεσα σε Παρτίζαν και Ερυθρό Αστέρα.

Έναν τραυματισμό στον αγκώνα αντιμετωπίζει ο Ματίας Λεσόρ, όπως αποκάλυψε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στις δηλώσεις του μετά την ήττα της Παρτίζαν από τον Ερυθρό Αστέρα στο μεγάλο ντέρμπι της Αδριατικής Λίγκας.

Όπως τόνισε ο Σέρβος τεχνικός, ο Γάλλος σέντερ δεν κατάφερε να προπονηθεί με την ομάδα μετά το πέρας της διαβολοβδομάδας που προηγήθηκε στην EuroLeague, έκανε φυσιοθεραπείες και προσπάθησε να αγωνιστεί κόντρα στους ερυθρόλευκους του Βελιγραδίου αλλά είχε αφόρητο πόνο και ως εκ τούτου έμεινε στο παρκέ μόλις για μόλις για 10'15" επιχειρώντας μόλις ένα σουτ και μαζεύοντας 3 ριμπάουντ.

Στη λίστα των τραυματιών της Παρτίζαν βρίσκονται εδώ και καιρό οι Αλέξα Αβράμοβιτς και Μπάλσα Κοπρίβιτσα, ενώ σε αυτή μπήκε την περασμένη εβδομάδα και ο Άλεν Σμάιλαγκιτς, ο οποίος πρέπει να μείνει εκτός για 1 μισή μήνα, αλλά πήρε την ευθύνη πάνω του και ζήτησε να αγωνιστεί στο ντέρμπι. Ούτε αυτός μπόρεσε όμως να διαχειριστεί τον πόνο, αγωνιζόμενος τελικά για λιγότερο από 2 λεπτά.

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ