ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Παρτίζαν: Ο Έξουμ προπονήθηκε με την ομάδα πριν από το Game 3 με τη Ρεάλ Μαδρίτης

Παρτίζαν: Ο Έξουμ προπονήθηκε με την ομάδα πριν από το Game 3 με τη Ρεάλ Μαδρίτης
PARTIZAN MOZZART BET / DRAGANA STJEPANOVIC / ABA LEAGUE

Ευχάριστα νέα για την Παρτίζαν, που είδε τον Ντάντε Έξουμ να συμμετέχει στην προπόνηση της ομάδας ενόψει του Game 3 των playoffs της EuroLeague με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Τέλος καλό, όλα καλά για τον Ντάντε Έξουμ. Ο Αυστραλός γκαρντ γλίτωσε ως εκ θαύματος από τη λαβή WWE που του έκανε ο Γκέρσον Γιαμπουσέλε, στο πλαίσιο της γενικής σύρραξης που προκλήθηκε δύο λεπτά πριν από το φινάλε του δεύτερου αγώνα της Ρεάλ με την Παρτίζαν στη Μαδρίτη και φαίνεται πως τελικά δεν υπέστη κάποιο σοβαρό τραυματισμό.

Ο Έξουμ βρέθηκε κανονικά στην προπόνηση της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ενόψει του Game 3 (02/05, 21:30) και φαινόταν να εκτελεί όλες τις κινήσεις χωρίς πρόβλημα και χωρίς να δίνει την αίσθηση ότι έχει κάποιου είδους ενόχληση.

Να θυμίσουμε ότι από το προσεχές ματς θα απουσιάσουν οι Γιαμπουσέλε (ποινή 5 αγώνων), Ντεκ (1 αγώνας), Πάντερ (2 αγώνες) και Λεσόρ (1 αγώνας), οπότε η συμμετοχή του Έξουμ θα είναι αρκετά σημαντική για τους Σέρβους, που έχουν σαφώς μικρότερο ρόστερ και λιγότερες λύσεις συγκριτικά με την ομάδα του Τσους Ματέο.

Μάλιστα, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ανέφερε στις δηλώσεις που παραχώρησε στους εκπροσώπους των σερβικών μέσων: "Επιμένει να βοηθήσει την ομάδα, παρόλο που έχει πρόβλημα στον τένοντα. Νομίζω πως θα είναι με την ομάδα για το αυριανό παιχνίδι".

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ