ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Παρτίζαν: Ο Αλέκσα Αβράμοβιτς αδιαφορεί για το NBA και θέλει να μείνει στην ομάδα του Ομπράντοβιτς

Παρτίζαν: Ο Αλέκσα Αβράμοβιτς αδιαφορεί για το NBA και θέλει να μείνει στην ομάδα του Ομπράντοβιτς
ABA LEAGUE/ IGKOKEA M:TEL/ MARIJA VURUNA

Την έντονη επιθυμία του να παραμείνει στην Παρτίζαν και στο πλευρό του Ζέλικο Ομπράντοβιτς εξέφρασε ο Αλέκσα Αβράμοβιτς, που τόνισε πως τον αφήνει αδιάφορο η προοπτική του NBA.

Το συμβόλαιο του Αλέκσα Αβράμοβιτς (όπως και αυτά των Ιωάννη Παπαπέτρου, Κέβιν Πάντερ, Ζακ ΛεΝτέι, Ματίας Λεσόρ, Τζέιμς Νάναλι, Ντάντε Έξουμ) ολοκληρώνεται το φετινό καλοκαίρι, όμως ο 28χρονος γκαρντ δηλώνει πλήρως αφοσιωμένος στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, εκφράζοντας την επιθυμία του να παραμείνει για πολλά ακόμα χρόνια στην Παρτίζαν.

Παράλληλα, ο Σέρβος περιφερειακός τονίζει πως δεν το συγκινεί η προοπτική του NBA και πως για εκείνον, η υψηλότερη τιμή στην καριέρα του είναι η παρουσία του στην Εθνική Ομάδα.

"Έχουμε μία αποστολή στην Παρτίζαν και δεν την έχουμε εκτελέσει. Θέλω να μείνω εδώ για όσο το δυνατόν περισσότερο. Έχουμε βάλει τις βάσεις για να αποφύγουμε κάθε εμπόδιο που έρχεται στο δρόμο μας και έχουμε αποκτήσει καλή χημεία. Καθώς πολλοί παίκτες βρίσκονται σε αβεβαιότητα όσον αφορά τα συμβόλαιά τους, πρέπει να τεστάρουμε την αγορά και να δούμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση. Προσωπικά έχω μεγάλη επιθυμία να συνεχίσω να εκπροσωπώ την Παρτίζαν λόγω της σχέσης που έχω με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, τους οπαδούς, τους συμπαίκτες μου και με όσους σχετίζονται με το κλαμπ.

Επιθυμία μου είναι να συνεχίσω να μάχομαι για τρόπαια. Λατρεύω να δουλεύω με τον Ζέλικο. Τα τελευταία δύο χρόνια έχω δει τεράστια εξέλιξη σε κάθε πτυχή του παιχνιδιού μου. Ήρθα εδώ ως αμφιβόλου ποιότητας αμυντικός και έχω μετατραπεί σε έναν πολύπευρο πλέι μέικερ, ικανό να ανταποκριθεί σε κάθε ρόλο. Οι αμυντικές μου ικανότητες είναι αυτές που έχουν παρουσιάσει τη μεγαλύτερη βελτίωση και αυτό το οφείλω στην καθοδήγηση του Ζέλικο.

Είχα πολλούς κορυφαίους προπονητές στην καριέρα μου, αλλά ο Ομπράντοβιτς ξεχωρίζει λόγω της επιμονής του στις μικρές λεπτομέρειες. Απαιτεί τελειότητα σε κάθε επίπεδο. Αν εκτελέσεις άψοφα μία συγκεκριμένη κίνηση τρεις φορές και δεν ανταποκριθείς την τέταρτη, αυξάνει αμέσως την ένταση. Δεν υπάρχει χαλάρωση. Ζει για το μπάσκετ 24 ώρες το 24ωρο. Προσεγγίζει κάθε παίκτη με τον ίδιο τρόπο, στοχεύοντας στον να τον βοηθήσει.

Η Εθνική Ομάδα ήταν το παν για εμένα. Μεγάλωσα με την Εθνική Σερβίας. Ερωτεύτηκα το μπάσκετ το 2002 όταν είδα τους αγώνες της Εθνικής στην Ιντιανάπολη. Δεν τρέφω κανένα συναίσθημα για το NBA. Για εμένα τίποτα δεν συγκρίνεται με την Εθνική. Όταν ακούς τον εθνικό ύμνο...Είμαι περήφανος πατριώτης και αγαπώ τη Σερβία", ανέφερε αναλυτικά ο Αβράμοβιτς που φιλοξενήθηκε στο Radin & Ronin podcast.

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ EUROLEAGUE ABA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ