ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Παρτίζαν: Νάναλι και Βούκτσεβιτς είναι αμφίβολοι για το ματς με την Εφές

Παρτίζαν: Νάναλι και Βούκτσεβιτς είναι αμφίβολοι για το ματς με την Εφές
ABA LEAGUE/DRAGANA STJEPANOVIC

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Τζέιμς Νάναλι και Τρίσταν Βούκτσεβιτς στην εντός έδρας αναμέτρηση της Παρτίζαν με την Εφές (29/2, 21:30) για την 27η αγωνιστική της EuroLeague. Αυτά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δύο αθλητές του σερβικού κλαμπ.

Με προβλήματα προετοιμάζεται η Παρτίζαν για το παιχνίδι της 27ης αγωνιστικής της EuroLeague κόντρα στην Αναντολού Εφές (29/2, 21:30). Για την ακρίβεια, ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς είδε τόσο τον Τζέιμς Νάναλι, όσο και τον Τρίσταν Βούκτσεβιτς να μένουν εκτός προπόνησης την Τετάρτη (28/2).

Ο 33χρονος Αμερικανός ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στον ώμο, το οποίο αποκόμισε στον τελικό του Κυπέλλου Σερβίας, ενώ ο Σέρβος ψηλός αντιμετωπίζει πόνους στο γόνατο. Η συμμετοχή τους ή μη στον αγώνα θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, ανάλογα με το πώς θα αισθάνονται οι αθλητές.

Να σημειώσουμε πως ο Νάναλι μετράει φέτος 12.7 πόντους, 3.4 ριμπάουντ και 2.7 ασίστ ανά 28'28" συμμετοχής σε 26 παιχνίδια της EuroLeague, ενώ ο Βούκτσεβιτς έχει 4.2 πόντους και 2.3 ριμπάουντ ανά 9'19" συμμετοχής σε 12 παιχνίδια που έχει χρησιμοποιηθεί στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ