ABA LEAGUE

Παρτίζαν - Ερυθρός Αστέρας: Ένταση στην συνέντευξη Τύπου με Ιβάνοβιτς, οπαδός βρέθηκε στην αίθουσα και είπε ότι η σειρά τελείωσε

Παρτίζαν - Ερυθρός Αστέρας: Ένταση στην συνέντευξη Τύπου με Ιβάνοβιτς, οπαδός βρέθηκε στην αίθουσα και είπε ότι η σειρά τελείωσε
PRINTSCREEN

Περίεργο περιστατικό στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το Game 2 των τελικών της ABA League, με οπαδό της Παρτίζαν να λέει στον Ντούσκο Ιβάνοβιτς ότι η σειρά τελείωσε και τον τεχνικό του Ερυθρού Αστέρα να του απαντάει.

Η Παρτίζαν προηγείται με 2-0 στην σειρά των τελικών της ABA League μετά την νίκη της στο Game 2, ωστόσο η συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε ήταν λίγο... διαφορετική. Ο λόγος ήταν η παρουσία ενός οπαδού της Παρτίζαν στην αίθουσα όταν έκανε δηλώσεις ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Ο τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα έκανε κανονικά τις δηλώσεις του, τις οποίες έκλεισε λέγοντας πως "η σειρά κρίνεται στις 3 νίκες και τώρα επιστρέφουμε στην έδρα μας και πιστεύουμε ότι μπορούμε να κατακτήσουμε την ABA League". Τότε ήταν που ο οπαδός της Παρτίζαν του είπε ότι η σειρά έχει τελειώσει, με τον Ιβάνοβιτς να απαντάει: "Πες μου, τι θέλεις; Τι έγινε; Να φύγω;"

Ακολούθως ο υπεύθυνος Τύπου του Ερυθρού Αστέρα απολογήθηκε και η ιστορία σταμάτησε εκεί.

Δείτε το σχετικό VIDEO:

TAGS ABA LEAGUE ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ