ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Παρουσιάστηκε ομάδα και φανέλα

Παρουσιάστηκε η ομάδα κι η φανέλα του Γυμναστικού Συλλόγου Ολύμπια, που "θα επιμείνει στους στόχους"

Ο δήμαρχος της Λάρισας Κ. Τζανακούλης στο σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην ιστορικότητα της ημέρας και εξήρε τη στάση των παραγόντων και των δύο ομάδων που πίστεψαν και δούλεψαν για τη συγχώνευση. Ο δήμαρχος έκανε επίσης έκκληση στους φιλάθλους της Λάρισας να στηρίξουν το δύσκολο εγχείρημα με την παρουσία τους στο γήπεδο, αλλά και με την αποδοχή των εισιτηρίων διαρκείας, η καμπάνια διάθεσης των οποίων αρχίζει από αύριο.
Μάλιστα με πρωτοβουλία του δημάρχου, αύριο το πρωί δύο συνεργεία από συνεργάτιδες του θα επισκεφθούν κάθε κατάστημα του εμπορικού κέντρου της πόλης, προσκαλώντας τους ιδιοκτήτες και τους πελάτες τους να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας στηρίζοντας την προσπάθεια της ομάδας, αλλά και απολαμβάνοντας τη δυνατότητα να συμμετέχουν στη γιορτή του αθλητισμού κάθε Σαββατοκύριακο.

Με επιμονή στους στόχους

Ο πρώτος προπονητής της ομάδας Βαγγέλης Κουτσουκέρας μιλώντας στην εκδήλωση τόνισε ότι οι δυσκολίες και στον αγωνιστικό τομέα είναι μεγάλες, ακριβώς επειδή η ομάδα είναι καινούρια με τις τελευταίες προσθήκες παικτών να γίνονται μόλις την τελευταία εβδομάδα.

"Παρ' όλα αυτά" είπε "και οι παίκτες και το προπονητικό τιμ εργάζονται πολύ σκληρά δίνοντας κυριολεκτικά μάχη με το χρόνο, προκειμένου η ομάδα να κατακτήσει τους στόχους της. Ταυτόχρονα δήλωσε πως μόλις ολοκληρωθεί και το διοικητικό σχήμα τότε τα πράγματα θα πάρουν την τελική τους μορφή και στο αγωνιστικό, αφού θα ξεπεραστούν όλα τα ενδιάμεσα προβλήματα που πρέπει τώρα να αντιμετωπίσει η ομάδα".



Ιστορία



Αναμφίβολα όμως η πιο συγκινητική στιγμή ήταν στην παρουσίαση των εμφανίσεων της ομάδας, όπου κλήθηκαν οι πρόεδροι των οργανωμένων φιλάθλων του ΓΣΛ και της Ολύμπιας Απ. Δομενικιώτης και Δημ. Αθανασόπουλος για να παρουσιάσουν τις εμφανίσεις. Μάλιστα ο Απ. Δομενικιώτης σήκωσε την πορτοκαλί φανέλα και ο Δ. Αθανασόπουλος την πράσινη σε μια ένδειξη πίστης στο εγχείρημα της συγχώνευσης και από τους φιλάθλους της ομάδας.

Οι παίκτες της νέας ομάδας κατά σειρά είναι οι: Τζακόπουλος, Πόποβιτς, Γκριν, Παπαχρήστος, Σάλσμπερι, Μπόγδανος, Τόντιτς, Παπακώστας, Καραβανάς, Τριχόπουλος, Μάσι, Μπάτλερ, Καραγκιολίδης, Αργύρης, Θεοδωράκος.








TAGS ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ