ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ

Παρουσιάστηκε ο Τρινκιέρι, στην Μπάμπεργκ

Παρουσιάστηκε ο Τρινκιέρι, στην Μπάμπεργκ

Ο Αντρέα Τρινκιέρι εξήγησε γιατί διάλεξε "τη σταθερότητα αντί των χρημάτων", δηλαδή την Μπάμπεργκ αντί της Ούνιξ Καζάν, στη σημερινή του παρουσίαση από τους Γερμανούς, που του... έδωσαν τα κλειδιά.

Με το "buongiorno a tutti!" στο λογαριασμό του οργανισμού στο Twitter, ενημέρωσε η Μπάμπεργκ για την παρουσίαση του Αντρέα Τρινκιέρι, ως νέου κόουτς της ομάδας, για την επόμενη τριετία (2+1).

Στα πρώτα που ξεκαθάρισαν οι Γερμανοί ήταν ότι έδωσαν... τα κλειδιά στον Ιταλό, δηλαδή το 100% ελεύθερο να δημιουργήσει τη δική του ομάδα και για αυτό λύθηκαν οι συνεργασίες των Σάροντ Φορντ και Τζάρεντ Τζόρνταν. Επίσης, διευκρίνισαν πως έπειτα από αίτημα του ιδίου του Τρινκιέρι, μένει στο πόστο του GM ο Βόλφγκαντ Χέιντερ.

Τι είχε να πει ο Τρινκιέρι; Πως " όλοι ξέρουν ποια είναι η Μπάμπεργκ και όσα έχει κάνει έως τώρα, για το μπάσκετ της Γερμανίας, χώρα που έχει το πιο υγιές πρωτάθλημα της Ευρώπης. Από την πρώτη στιγμή που ήλθαν σε επαφή μαζί μου, ήμουν βέβαιος ότι θα βρούμε κοινό έδαφος, να πορευτούμε, από τη στιγμή που η Μπάμπεργκ, όπως και εγώ, έχει όραμα, αλλά και πλάνο για το πώς να το κάνει πραγματικότητα.

Ο οργανισμός και οι φιλοδοξίες των ανθρώπων εδώ, μαζί και η διαδικασία αναδόμησης έπειτα από ένα νικητήριο σερί, συν η σταθερότητα που "βγάζει" η ίδια η πρόταση που μου απηύθυναν, ήταν οι λόγοι που είπα το "ναι". Συν το γεγονός ότι για προσωπικούς λόγους, ήθελα να είμαι πιο κοντά στην Ιταλία. Διάλεξα τη σταθερότητα αντί των χρημάτων. Το Καζάν μου πρόσφερε μια μοναδική εμπειρία, που με δίδαξε πολλά και πάντα θα νιώθω ευγνώμων".

TAGS ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ