ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Παρών, αλλά "λαβωμένος", ο Ντέιβις με Άρη

Παρών, αλλά "λαβωμένος", ο Ντέιβις με Άρη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ντουέιν Ντέιβις βρίσκεται στην αποστολή του Κοροίβου για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη (17/2, 17:00), παρά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει. "Λαβώθηκε" κόντρα στην Κηφισιά, αλλά θα αγωνιστεί κόντρα στους "κιτρινόμαυρους".

Η νίκη επί της Κηφισιάς έφερε... προβλήματα στον Κόροιβο, αφού ο Ντουέιν Ντέιβις τραυματίστηκε στον αστράγαλο. Υπό φυσιολογικές συνθήκες αυτό δεν θα αποτελούσε κάτι σημαντικό για τους "μπλε", αλλά από τη στιγμή που αύριο (17/2, 17:00) υπάρχει η εμβόλιμη αγωνιστική (19η) της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, ο Χάρης Μαρκόπουλος τον χρειάζεται, για το παιχνίδι με τον Άρη.

Η ομάδα της Αμαλιάδας ταξίδεψε την Τρίτη (16/2) για τη Θεσσαλονίκη, με τον Αμερικανό φόργουορντ να βρίσκεται στην αποστολή, πλην όμως να εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις στον αστράγαλο. Για αυτό και δεν έκανε προπονήσεις το τελευταίο διήμερο, με το ιατρικό τιμ της ομάδας να έχει "πέσει" πάνω του.

Ο Ντέιβις παλεύει να κερδίσει τον χρόνο και να είναι καθ όλα έτοιμος (από ιατρικής άποψης) για το παιχνίδι με τους "κίτρινους", αν και αυτό μοιάζει δύσκολο. Λογικά όμως δεν τίθεται θέμα απουσίας του, κάτι που φαίνεται και από το ότι ακολούθησε την αποστολή, αφού η ανάγκη για την κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα θα τον αναγκάσουν να "σφίξει τα δόντια" για να βοηθήσει, όσο μπορεί, την ομάδα της Αμαλιάδας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Μαρκόπουλος συνεχίζει να βρίσκεται σε μία ακόμη λύση ενίσχυσης του ρόστερ του. Ωστόσο δεν δείχνει να βιάζεται. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ότι είναι να γίνει θα γίνει είτε μετά τα δύο ή ακόμη και τρία επόμενα παιχνίδια. Τα δύο που ακολουθούν είναι αύριο με τον Άρη στη Nick Galis Hall (17/2) και την Κυριακή με τον Ολυμπιακό στην Αμαλιάδα (21/2) με τρίτο αυτό στο Ρέθυμνο κόντρα στον ΑΓΟΡ (28/2).

TAGS ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ