ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Πάρκερ: "Βγάζω το καπέλο στον Ολυμπιακό, δεν πηγαίνει τυχαία στο Final Four κάθε χρόνο"

EUROLEAGUE 2023-2024 /  -  (LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2023-2024 / - (LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τζαμπάρι Πάρκερ τόνισε ότι "βγάζει το καπέλο" στον Ολυμπιακό και επισήμανε ότι οι ερυθρόλευκοι δεν προκρίθηκαν τυχαία στο Final Four τα προηγούμενα χρόνια, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της EuroLeague.

Ο Ολυμπιακός έκανε το break στην Ισπανία απέναντι στην Μπαρτσελόνα και έφερε το πλεονέκτημα έδρας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, εκεί όπου θα υποδεχθεί τους Καταλανούς στο τρίτο παιχνίδι της σειράς (1-1) των playoffs της EuroLeague (30/4, 21:30, Novasports Prime, Match Center από το SPORT24).

Ο κορυφαίος της ομάδας του Ρότζερ Γκριμάου στη δεύτερη αναμέτρηση με τους Πειραιωτές μίλησε στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης αναφορικά με την επιδραστικότητα της έδρας του Ολυμπιακού και τη δική του συνεισφορά στο σύνολο της Μπαρτσελόνα. Μάλιστα, ο Αμερικανός πρώην NBAer δήλωσε ότι "βγάζει το καπέλο" στους ερυθρόλευκους, που είναι "μια από τις καλύτερες ομάδες στη EuroLeague".

Αναλυτικά όσα είπε στο Τζαμπάρι Πάρκερ:

Για το ρεκόρ καριέρας στο σκοράρισμα που πέτυχε στο δεύτερο ματς: "Τι και αν πετύχω 2 πόντους, τι και αν πετύχω 5 πόντους, το πιο σημαντικό πράγμα είναι να είμαι επιθετικός. Παίξαμε εναντίον μίας από τις καλύτερες ομάδες (σ.σ. στη EuroLeague). Δεν πηγαίνουν τυχαία κάθε χρόνο στο Final Four. Έχουν την εμπειρία. Τους βγάζω το καπέλο, γιατί σου βγάζουν τον καλύτερό σου εαυτό”.

Για την ένταση που βάζει στο παιχνίδι του: "Για αυτό σηκώθηκα από τον καναπέ. Γι’ αυτό αποφάσισα να παίξω στην Ισπανία, λόγω της έντασης και είμαι ευγνώμων γι’ αυτό".

Για το Game 2 με τον Ολυμπιακό: "Χρειαζόμασταν να διατηρήσουμε την ενέργεια και την ένταση. Ξέραμε ότι το παιχνίδι θα πήγαινε στα τρεξίματα. Διατηρήσαμε την ψυχραιμία μας και παραμείναμε επιθετικοί".

Για τα παιχνίδια στο ΣΕΦ: "Η δουλειά δεν έχει τελειώσει. Έχω παίξει σε playoffs και post season, πρέπει να πάμε εκεί (σ.σ. Στο ΣΕΦ) και να πάρουμε τουλάχιστον ένα παιχνίδι, γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι να κερδίσεις εκεί. Θα είναι σημαντικό να διατηρήσουμε την ίδια ενέργεια".

Ο Πάρκερ έριξε τίτλους τέλους στη συνέντευξη με την εξής ατάκα: "Ξέρεις ότι μπορώ να σκοράρω περισσότερό, έτσι;"

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ