ΚΑΟΔ

Παρελθόν ο Βασόγεβιτς

Παρελθόν ο Βασόγεβιτς

Ο Νίκολα Βασόγεβιτς αποτελεί οριστικά παρελθόν από το ρόστερ του ΚΑΟΔ American Genetics και το βράδυ αναμένεται ο διάδοχός του στην Δράμα.

Οριστικά παρελθόν από το ρόστερ του ΚΑΟΔ American Genetics αποτελεί ο Νίκολα Βασόγεβιτς και το βράδυ αναμένεται ο διάδοχός του στην Δράμα.

"Η ΚΑΕ American Genetics ΚΑΟΔ 1989 ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον αθλητή, Νίκολα Βασόγεβιτς, τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται ότι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του", ανέφερε η ανακοίνωση της ΚΑΕ.

Ο Βασόγιεβιτς είχε αποτελέσει τον Αύγουστο το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του ΚΑΟΔ American Genetics όπως αποδείχθηκε όμως ήταν γραφτό να είναι και ο πρώτος που θα αποτελέσει παρελθόν.

Ο Σέρβος γκαρντ ουσιαστικά είχε διαφανεί από το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής στο Ρέθυμνο όταν δεν είχε αγωνιστεί δευτερόλεπτο ότι ήταν με το ένα πόδι εκτός του ρόστερ του ΚΑΟΔ.

Δεν είναι τυχαίο ότι μία εβδομάδα μετά και μετά από την δεύτερη συνεχόμενη ήττα από τον ΠΑΟΚ είχε γίνει κίνηση απόκτησης του γνώριμου Ντάντε Στίγκερς. Του Αμερικανού πλέι μέικερ που είναι κάτοχος διαβατηρίου από την Λευκορωσία και που είχε αγωνιστεί στην περσινή χρονιά στην ομάδα της Δράμας με πρώτη του γνωριμία στο ελληνικό πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ.

Ο Στίγκερς όμως αρνήθηκε την πρόταση που του έγινε για τον λόγο ότι η σύζυγός του βρίσκεται σε ενδιαφέρουσα για τη γέννηση του δεύτερου παιδιού τους. Παρόλα αυτά ο τεχνικός του ΚΑΟΔ American Genetics δεν άργησε να καταλήξει στον επόμενο Αμερικανό που είναι κάτοχος ευρωπαϊκού διαβατηρίου και έμελλε να γίνει ο εκλεκτός του.

Ο Βασόγιεβιτς συμμετείχε το πρωί στην προπόνηση στο κλειστό «Δημήτρης Κραχτίδης» και απομένει να φανεί αν θα δώσει το παρών και το απόγευμα μετά την ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας του. Το μόνο που έχει διαρρεύσει για τον διάδοχό του είναι ότι δεν έχει εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Κι ακόμη ότι την φετινή χρονιά δεν είχε ομάδα ενώ την περσινή είχε αγωνιστεί σε πρωτάθλημα της Ανατολικής Ευρώπης και αναμένεται να κάνει ντεμπούτο το Σάββατο στην Αμαλιάδα κόντρα στον Κόροιβο.

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ