ΙΚΑΡΟΣ

Παρελθόν ο Σκουρτόπουλος από Ίκαρο

Παρελθόν ο Σκουρτόπουλος από Ίκαρο
INTIME SPORTS

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος δεν θα συνεχίσει στο τιμόνι του Ικάρου, καθώς όπως ανακοινώθηκε από την ομάδα υπήρξε διάσταση απόψεων

Σε συνάντηση που είχαν την Τρίτη το πρωί ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ίκαρος, Δημήτρης Αγγελόπουλος με τον προπονητή της ομάδας, Θανάση Σκουρτόπουλο, δεν υπήρξε κοινό σημείο επαφής.

Στη συζήτηση που έγινε διαπιστώθηκε πως οι δύο πλευρές θέλουν να κινηθούν σε διαφορετική κατεύθυνση ως προς τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν και αποφασίσθηκε να μην ανανεωθεί η μεταξύ τους συνεργασία.

"Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κόουτς Σκουρτόπουλο για την προσφορά του στην ομάδα μας. Σε κάποια σημεία η φιλοσοφία μας είναι διαφορετική, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η πόρτα μας έχει κλείσει για τον Θανάση", ανέφερε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Δημήτρης Αγγελόπουλος.

Από την πλευρά του ο Θανάσης Σκουρτόπουλος πρόσθεσε: "Ευχαριστώ τον κύριο Αγγελόπουλο για την άψογη συνεργασία μας σε ένα σωματείο-πρότυπο όπως ο Ίκαρος. Στη συνάντηση που κάναμε, είχαμε διαφορετική άποψη για ορισμένα ζητήματα και αποφασίσαμε να μην συνεχίσουμε τη συνεργασία μας".

TAGS ΙΚΑΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ