ΗΡΑΚΛΗΣ

Τέλος ο Μπόουλιν από τον Ηρακλή, είπε "αντίο" μέσω Instagram

Ο Σκάιλερ Μπόουλιν σε προσπάθειά του στον αγώνα Ηρακλής - ΠΑΟΚ για την Basket League της σεζόν 2020/21
Ο Σκάιλερ Μπόουλιν σε προσπάθειά του στον αγώνα Ηρακλής - ΠΑΟΚ για την Basket League EUROKINISSI

Ο Σκάιλερ Μπόουλιν αποχώρησε από τον Ηρακλή, αποχαιρετώντας τους συμπαίκτες του και τους φιλάθλους της ομάδας μέσω Instagram.

Ο Σκαίλερ Μπόουλιν δεν είναι πλέον παίκτης του Ηρακλή. Ο Αμερικανός γκαρντ αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και τους φιλάθλους της ομάδας μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι "καμία φορά τα πράγματα δεν πάνε όπως σχεδίασες και είναι καλύτερο να γίνει μία αλλαγή".

Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός γκαρντ έγραψε:

"Δυστυχώς, η πορεία μου στον Ηρακλή ήρθε στο τέλος της. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους στην ομάδα για μία αξέχαστη εμπειρία την φετινή σεζόν. Καμία φορά τα πράγματα απλώς δεν πάνε όπως σχεδίασες και είναι καλύτερο να γίνει μία αλλαγή. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους φιλάθλους που μας στήριξαν αυτή την δύσκολη σεζόν. Νομίζω ότι τα παιδιά θα ανατρέψουν την κατάσταση και θα τελειώσουν την σεζόν δυνατά και ανυπομονώ να το δω να συμβαίνει αυτό. Τέλος, πιο σημαντικό θεωρώ να αποθεώσω τους συμπαίκτες μου και το τεχνικό επιτελείο. Ήταν απίστευτο να παλεύω μαζί σας και δημιούργησα φιλίες και αναμνήσεις με όλους. Σας αγαπάω όλους! Καλή τύχη παιδιά!"

Το post του Μπόουλιν:

Το "αντίο" του Μπόουλιν στους φίλους του Ηρακλή
Το "αντίο" του Μπόουλιν στους φίλους του Ηρακλή PRINTSCREEN BOWLIN INSTAGRAM ACCOUNT

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ