ΚΑΟΔ

Παράταση σε Τζόνσον

Παράταση σε Τζόνσον

Ο Κώστας Μέξας δίνει ψήφο εμπιστοσύνης και στο επόμενο παιχνίδι του ΚΑΟΔ American Genetics στον Τερόν Τζόνσον. Αυτό του Σαββάτου κόντρα στον Πανιώνιο στο κλειστό «Δημήτρης Κραχτίδης» της Δράμας.

Ο Τερόν Τζόνσον παίρνει ψήφο εμπιστοσύνης και για το επόμενο παιχνίδι του ΚΑΟΔ American Genetics από τον τεχνικό του Κώστα Μέξα.

Η ομάδα της Δράμας υποδέχεται το Σάββατο στο κλειστό «Δημήτρης Κραχτίδης» τον Πανιώνιο σε ένα παιχνίδι όπου η νίκη μοιάζει μονόδρομος.

Ο Τζόνσον είναι βέβαιο ότι δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα μέχρι στιγμής στο ΚΑΟΔ American Genetics αλλά ο Μέξας δεν θέλει να προχωρήσει σε δεύτερη αλλαγή μέσα σε μία εβδομάδα.

Είχε προηγηθεί αυτή της περασμένης εβδομάδας με τον Αμερικανό με διαβατήριο από την Ουγγαρία Όμπι Τρότερ να πήρε την θέση του Σέρβου Νίκολα Βασόγεβιτς.

Ο Τζόνσον μέχρι στιγμής στα πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος της Basket League έχει σημειώσει 25 πόντους που εκφράζονται με 5 πόντους ανά παιχνίδι. Στο τελευταίο μάλιστα στην Αμαλιάδα με τον Κόροιβο είχε μόλις δύο πόντους στην ήττα με 71-69.

Στο αγωνιστικό κομμάτι μετά το χθεσινό ρεπό ο Μέξας με τους συνεργάτες και τους παίκτες του θα επιστρέψουνε το απόγευμα στο κλειστό «Δημήτρης Κραχτίδης» και θα ξεκινήσουνε την προετοιμασία τους για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πανιώνιο.

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ