STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Παραμένουν 6 οι ξένοι στην Stoiximan Basket League

Νεμάνια Ντένοβιτς και Χάουαρντ Σαντ Ρος σε κοινό πλάνο
Νεμάνια Ντένοβιτς και Χάουαρντ Σαντ Ρος σε κοινό πλάνο EUROKINISSI

Δίχως διαφοροποίηση στον συνολικό αριθμό των μη γηγενών παικτών θα διεξαχθεί το νέο πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League.

Οι όποιες πιθανότητες να αυξηθεί ο αριθμός των ξένων παικτών στα ρόστερ των ομάδων και να αναπροσαρμοστεί το σχετικό status quo στη Stoiximan Basket League μηδενίστηκαν στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης που διεξήχθη την Τετάρτη.

Το ζήτημα της αύξησης σε 6+1, δηλαδή να υπάρχουν στα ρόστερ 7 μη γηγενείς παίκτες, και να αγωνίζονται οι 6, είχε πέσει τις προηγούμενες μέρες στο τραπέζι από τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν τέθηκε καν στην ημερήσια διάταξη και επί της ουσίας τέθηκε στο περιθώριο πριν καν συζητηθεί από τα μέλη της λίγκας.

Είχαν ούτως ή άλλως προκύψει εξ αρχής ενστάσεις επί μιας τέτοιας εκδοχής, τόσο από τους παίκτες όσο και από πολλούς παράγοντες μεταξύ αυτών ο Γιώργος Βασιλακόπουλος μιλώντας προ ημερών στο SPORT24.

Τούτο σημαίνει πως όλες ανεξαιρέτως οι ομάδες του νέου πρωταθλήματος εξακολουθούν να κατέχουν το δικαίωμα να δηλώνουν έως έξι αλλοδαπούς παίκτες, κοινοτικούς ή άλλων χωρών εκτός Ευρώπης. Όπως ακριβώς ίσχυε μέχρι σήμερα δίχως να προκύψουν ανατροπές και προσθήκες.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΕΚ ΠΑΟΚ ΑΡΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΥΡΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ