ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παραμένει αμφίβολος ο Μπατίστα

Παραμένει αμφίβολος ο Μπατίστα
INTIME SPORTS

Η συμμετοχή του Εστέμπαν Μπατίστα στον τρίτο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ (2/6, 20:30) παραμένει αμφίβολη, αφού ο Ουρουγουανός σέντερ δεν είναι ακόμη έτοιμος να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς.

Με το όνομα του Εστέμπαν Μπατίστα να παραμένει στο απουσιολόγιο του Σωτήρη Μανωλόπουλου συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον τρίτο ημιτελικό της Basket League, με τον ΠΑΟΚ (2/6, 20:30). Ο Ουρουγουανός σέντερ εξακολουθεί να προπονείται ατομικά, αφού αισθάνεται ακόμη ενοχλήσεις στη γάμπα.

Ανήμερα της δεύτερης αναμέτρησης με τον "δικέφαλο" υπεβλήθη μάλιστα σε νέα μαγνητική, η οποία έδειξε πως δεν έχει "κλείσει" η θλάση στον υποκνημίδιο μυ. Γι αυτό και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης τόσο την Παρασκευή (παρά το ρεπό που υπήρχε) όσο και το Σάββατο. Οι νέες ενοχλήσεις που ένιωσε όμως, όταν προσπάθησε να ανεβάσει ρυθμούς δείχνουν πως δεν έχει καταφέρει να επανέλθει στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας.

Γι αυτό η παρουσία του στη δωδεκάδα του τρίτου ημιτελικού παραμένει αμφίβολη και θα αποφασιστεί ουσιαστικά αύριο (1/6), οπότε και θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία του "τριφυλλιού" εν όψει της Πυλαίας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ