ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παρακέντηση ο Χασάν Μάρτιν, γυρίζει την Κυριακή (31/10) στις προπονήσεις του Ολυμπιακού

Παρακέντηση ο Χασάν Μάρτιν, γυρίζει την Κυριακή (31/10) στις προπονήσεις του Ολυμπιακού
Ο Χασάν Μάρτιν πριν από το ξεκίνημα του αγώνα Βιλερμπάν - Ολυμπιακός EUROKINISSI

Την επιστροφή του Χασάν Μάρτιν περιμένουν στον Ολυμπιακό, καθώς ο Αμερικανός σέντερ υποβλήθηκε σε παρακέντηση για να αφαιρεθεί το υγρό από τα γόνατά του.

Το προανήγγειλε ο Γιώργος Μπαρτζώκας το βράδυ της Πέμπτης (28/10) και πράγματι αυτό συνέβη το πρωί της Παρασκευής (29/10). Ο Χασάν Μάρτιν υποβλήθηκε σε παρακέντηση και στα δύο γόνατα, ώστε να αφαιρεθεί το υγρό που είχε συγκεντρωθεί το τελευταίο διάστημα.

Ο Αμερικανός σέντερ, ο οποίος έχει ταλαιπωρηθεί τους τελευταίους μήνες, αναμένεται να γυρίσει την Κυριακή (31/10) στις προπονήσεις του Ολυμπιακού, καθώς οι Πειραιώτες απολαμβάνουν σήμερα και αύριο το διήμερο ρεπό που τους έδωσε ο προπονητής τους μετά από τους τέσσερις αγώνες που έδωσαν τις προηγούμενες επτά ημέρες.

Η επιστροφή του Μάρτιν δεν σημαίνει ότι οι ερυθρόλευκοι θα σταματήσουν να κοιτάζουν την αγορά. Κάθε άλλο μάλιστα, καθώς όπως αποκάλυψε ο Μπαρτζώκας την παραμονή του αγώνα με την Φενέρμπαχτσε, υπάρχει συγκεκριμένος άνθρωπος στην ομάδα που σκανάρει περιπτώσεις και ελεύθερων, αλλά και δεσμευμένων με συμβόλαια παικτών που παρακολουθούνται.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ