THE SHOW MUST GO ON LIVE

Ο Ολυμπιακός δεν βιάζεται για μεταγραφή, ο Χασάν Μάρτιν ίσως επιστρέψει με την Μονακό

Ο Χασάν Μάρτιν με την φανέλα του Ολυμπιακού
Ο Χασάν Μάρτιν με την φανέλα του Ολυμπιακού EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός πήρε ανάσα με τις δύο νίκες στη διαβολοβδομάδα και δίχως πίεση κοιτάζει το μέλλον. Ο Παντελής Διαμαντόπουλος και ο Σπύρος Καβαλιεράτος εξήγησαν στην εκπομπή Show Must Go On πώς έχει η κατάσταση για προσθήκη ψηλού και ότι είναι πιθανό να προλάβει ο Μάρτιν το ματς με την Μονακό

Οι συζητήσεις περί αναγκαιότητητας προσθήκης ψηλού στον Ολυμπιακό έχουν πάρει φωτιά, όμως η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει ουσιαστικά εξέλιξη επί του θέματος. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του εξακολουθούν να κοιτάζουν την αγορά, αλλά δεν είναι δεδομένο ότι θα γίνει μεταγραφή.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αυτό εξήγησαν ο Παντελής Διαμαντόπουλος και ο Σπύρος Καβαλιεράτος στην εκπομπή Show Must Go On, θέτοντας τα δεδομένα όπως ακριβώς έχουν. Διότι ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να πάρει παίκτη υπό καθεστώς πίεσης, όπως για παράδειγμα συνέβη με την ΤΣΣΚΑ που αναγκάστηκε να πάρει τον Κένεθ Φαρίντ. Η ομάδα του Πειραιά ψάχνει για παίκτη σε καλή μπασκετική ηλικία που να φαίνεται ότι θα έχει κίνητρο, ενώ δεν μένει στην αγορά των ελεύθερων παικτών.

Οι "ερυθρόλευκοι" ψάχνουν την αγορά εξετάζοντας και παίκτες που έχουν συμβόλαιο. Κοιτούν παίκτη ή μάλλον παίκτες που ταιριάζουν σε αυτό που δημιουργηθεί και δεν "καίγονται" για κάτι άμεσα, βλέποντας την ίδια στιγμή τον Μουστάφα Φαλ να καθορίζει τις ισορροπίες στην ομάδα με την απόδοσή του.

Άλλωστε ο Χασάν Μάρτιν, που σήμερα (29/10) θα κάνει την διαδικασία αφαίρεσης του υγρού (παρακέντηση), είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί την επόμενη εβδομάδα κόντρα στην Μονακό (5/11). Συνεπώς αν συμβεί αυτό, ο Ολυμπιακός θα έχει - έστω και ανέτοιμο - τον Αμερικανό στη σύνθεσή του.

TAGS THE SHOW MUST GO ON LIVE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ