ΜΠΑΣΚΕΤ

Παραιτήθηκε ο Σορώτος

Παραιτήθηκε ο Σορώτος
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Σορώτος υπέβαλε την παραίτησή του στον πρόεδρο του Ηλυσιακού, Παντελή Γαμπιεράκη, μετά το ανεπιτυχές αποτέλεσμα στον αγώνα με τον Εθνικό Πειραιά.

Ο αγώνας με τον Εθνικό Πειραιά αποτελεί το κύκνειο άσμα του Κώστα Σορώτου στον πάγκο του Ηλυσιακού. Ο πολύπειρος τεχνικός πήρε την απόφαση να πει "αντίο" στην ομάδα των Ιλισίων, μετά την ήττα από τους νεοφώτιστους.

Τα προβλήματα με τα οποία κλήθηκε να ζήσει φέτος ο Κώστας Σορώτος ήταν πολλά. Πάρα πολλά. Ένα από αυτά ήταν το νεανικό ρόστερ των "κιτρινόμαυρων", που δεν άφηνε περιθώρια για χαλάρωση, σε κανένα σημείο της μέχρι τώρα συνεργασίας των δύο πλευρών. Όταν μάλιστα ήρθαν οι τραυματισμοί των Κώστα Φακοπουλίδη και Κώστα Κακαργιά, η αποστολή του έγινε ακόμα πιο δύσκολη.

Ο κόουτς Κώστας Σορώτος υπέβαλλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του Ηλυσιακού, ενώ επίκειται συνάντησή του με τον Παντελή Γαμπιεράκη. Ο πρόεδρος του Ηλυσιακού θα κάνει την απέλπιδα προσπάθεια να τον μεταπείσει και να τον διατηρήσει στα ηνία του νεανικού ρόστερ των "κιτρινόμαυρων".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ