ΙΚΑΡΟΣ

Παραιτήθηκε και από το ΔΣ ο Αγγελόπουλος

Παραιτήθηκε και από το ΔΣ ο Αγγελόπουλος
INTIME SPORTS

Ο ιδιοκτήτης του Ικάρου Καλλιθέας, Δημήτρης Αγγελόπουλος αποχώρησε και από το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας.

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΑΕ Ίκαρος Καλλιθέας μέσω της οποίας ο Δημήτρης Αγγελόπουλος αποχώρησε και από το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας, χωρίς αυτό να σημαίνει πώς θα επηρεαστεί στο ελάχιστο η λειτουργία του συλλόγου.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

" Ο Δημήτρης Αγγελόπουλος αποχώρησε και από το διοικητικό συμβούλιο του Ικάρου, δίχως αυτό να επηρεάζει την ομαλή λειτουργία της ομάδας

Ο ιδιοκτήτης του Ικάρου Δημήτρης Αγγελόπουλος παραιτήθηκε και από την θέση του στο Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας, αναφέροντας τα εξής. «Από πέρσι που παραιτήθηκα από τη θέση του προέδρου, έχω εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσω από τα κοινά της ομάδας, αφού φυσικά έχω εκπληρώσει κάθε υποχρέωση μου, ώστε να είναι «καθαρή» για όποιον ενδιαφερθεί να την αναλάβει. Το γεγονός ότι τίποτε δεν αλλάζει στον χώρο του μπάσκετ, σε συνδυασμό με το ενδιαφέρον που έδειξε ο δήμος Καλλιθέας μαζί με ομάδα τοπικών επιχειρηματιών, ώστε να φτιαχτεί το γήπεδο του Εσπέρου και ο Ίκαρος να επιστρέψει στη φυσική του έδρα, δημιουργούν τις συνθήκες για την σταδιακή αποχώρηση μου.

Γι΄αυτό το λόγο αφήνω το πόστο μου και από το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου, δίχως αυτό να σημαίνει πως θα επηρεασθεί στο ελάχιστο η λειτουργία της ομάδας".

TAGS ΙΚΑΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ