ΙΩΝΙΚΟΣ

Παραιτήθηκε η Πρόεδρος της ΚΑΕ Ιωνικός, Χριστίνα Σκέντζιου

Η Χριστίνα Σκέντζιου σε αγώνα του Ιωνικού
Η Χριστίνα Σκέντζιου σε αγώνα του Ιωνικού PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Εκτός Ιωνικού βρίσκεται πλέον η Χριστίνα Σκέντζιου, η οποία παραιτήθηκε από την θέση της Προέδρου της ΚΑΕ. Άγνωστο το μέλλον για την ομάδα της Νίκαιας.

Οριστική είναι η απόφαση της Χριστίνας Σκέντζιου να παραιτηθεί από την θέση της Προέδρου στην ΚΑΕ Ιωνικός. Η Σκέντζιου, η οποία βρέθηκε σε νοσοκομείο τις προηγούμενες ημέρες εξαιτίας της συναισθηματικής φόρτισης και της πίεσης που ένιωσε μετά από την αποχή του χρηματοδότη, Βαγγέλη Τσάπα, από τις δραστηριότητες της ομάδας, βρίσκεται πλέον εκτός συλλόγου.

"Με οδύνη σας δηλώνω ότι δεν δύναμαι πλέον να επιτελώ προσηκόντως τις υπηρεσίες που εξ ορισμού ανατέθηκαν στο πρόσωπό μου από τον κ. Ευάγγελο Τσάπα, μέσα από την άκρως τιμητική θέση της προέδρου και διευθύνουσας συμβούλου του διοικητικού συμβουλίου της ιστορικής αυτής ομάδας. Ως εκ τούτου σας υποβάλλω την αμετάκλητη παραίτησή μου και παρακαλείσθε για τις δέουσες ενέργειες" αναφέρει το έγγραφο που υπέγραψε η Χριστίνα Σκέντζιου.

Ουδείς γνωρίζει ποια θα είναι η επόμενη ημέρα του Ιωνικού, ο οποίος ολοκλήρωσε τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις με ρεκόρ 3-3, ενώ στην Stoiximan Basket League βρίσκεται στο 2-5.

TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ