ΙΩΝΙΚΟΣ

Καμία επικοινωνία του Βαγγέλη Τσάπα με τη ΚΑΕ Ιωνικός, σε αναμμένα κάρβουνα στη Νίκαια

Ο Βαγγέλης Τσάπας
Ο Βαγγέλης Τσάπας PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Ο χρηματοδότης του Ιωνικού Νικαίας, Βαγγέλης Τσάπας αναζητείται από τους διοικούντες το σύλλογο. Σε αναμμένα κάρβουνα άπαντες στη Νίκαια.

Κοντεύουν να συμπληρωθούν 48 ώρες από την τελευταία στιγμή που ο Βαγγέλης Τσάπας είχε επικοινωνία με τους ανθρώπους του Ιωνικού Νικαίας. Ο χρηματοδότης του συλλόγου δεν έχει έρθει ακόμη σε επαφή με τους διοικούντες που τον αναζητούν, γεγονός που οδήγησε την πρόεδρο, Χριστίνα Σκέντζιου, να επιστρέφει εσπευσμένα στην Αθήνα το πρωί της Τρίτης 9 Νοεμβρίου από την Αμβέρσα, όπου βρισκόταν με την αποστολή της ομάδας για τον αγώνα με την Αντβέρπ.

Μέχρι στιγμής, ουδεμία επικοινωνία έχει υπάρξει ανάμεσα στις δύο πλευρές (το κινητό του τηλέφωνο παραμένει ανενεργό από τις 9.30 το πρωί της Δευτέρας 8 Νοεμβρίου). Οι προσπάθειες από τη μεριά των ανθρώπων του Ιωνικού Νικαίας για επικοινωνία με τον Βαγγέλη Τσάπα συνεχίζονται, αν και ακόμη δεν έχει υπάρξει αποτέλεσμα.

Το μείζον είναι πως άπαντες ψάχνουν να δουν τι έχει συμβεί και να μάθουν πώς έχει η κατάσταση. Το SPORT24 προσπάθησε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Βαγγέλη Τσάπα, αλλά το τηλέφωνό του παραμένει ανενεργό.

TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ