ΠΑΟΚ

Παπαθεοδώρου: "Θα έχω... πελάτη τον Λιμνιάτη"

Παπαθεοδώρου: "Θα έχω... πελάτη τον Λιμνιάτη"
EUROKINISSI

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε για την εκτός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ επί του Προμηθέα, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο ο Γιώργος Λιμνιάτης να αναλάβει το "τιμόνι" του Κολοσσού H Hotels. Τι είπε για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και τον Βαγγέλη Μαργαρίτη...

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου εξήγησε πώς ο ΠΑΟΚ πήρε την εκτός έδρας νίκη επί του Προμηθέα στον πρώτο αγώνα της σειράς των μικρών τελικών της Stoiximan.gr Basket League, ενώ αναφέρθηκε και στον καλό του φίλο και πρώην συνεργάτη του, Γιώργο Λιμνιάτη.

Ο προπονητής του "Δικέφαλου" μίλησε στην ΕΡΤ και μεταξύ άλλων του ζητήθηκε να σχολιάσει την ενδεχόμενη συμφωνία του Γιώργου Λιμνιάτη με τον Κολοσσό H Hotels. "Θα τον έχω πελάτη τα επόμενα χρόνια θα τον κερδίζω μέσα - έξω", είπε αρχικά αστειευόμενος, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε πως "είναι ένα καταπληκτικό παιδί. Έχει συνεργαστεί με πολύ καλούς προπονητές, όπως είναι ο Αντρέα Τρινκιέρι και ο Ηλίας Ζούρος. Μακάρι να πάρει την ευκαιρία. Ο Κολοσσός είναι ένα πολύ οργανωμένο σωματείο. Μακάρι να του δοθεί η ευκαιρία, γιατί του αξίζει".

Για το παιχνίδι με τον Προμηθέα, σχολίασε: "Είχαμε τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα Δεν είναι εύκολο σε αυτό το επίπεδο να παίζεις το ίδιο για 40'. Υπήρξε αντίδραση από τον Προμηθέα, αλλά είχαμε την συγκέντρωση για να πάρουμε τη νίκη. Προσαρμοστήκαμε γρήγορα στα κοντά σχήματα του Προμηθέα και στα πολλά τρίποντα που επιχείρησε. Οι περιφερειακοί μας παίκτες, όπως ο Κατσίβελης που έκανε ένα πολύ ώριμο παιχνίδι, μάς έδωσαν τη νίκη. Είναι απλά το 1-0. Χρειάζονται τρεις νίκες. Ο Προμηθέας έχει δείξει την ποιότητά του και ήδη μας νίκησε δύο φορές. Σήμερα αξίζαμε τη νίκη".

Επίσης, αναφέρθηκε στην άδεια που δόθηκε στον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο για να συμμετάσχει στο ΝΒΑ Global Camp στο Τρεβίζο: "Έχουμε παιδιά με φιλοδοξία και με μεγάλες προσδοκίες για το ελληνικό μπάσκετ. Δεν γινόταν να σταθούμε εμπόδιο. Η σειρά είναι μεγάλη. Ελπίζω να γυρίσει στη συνέχεια της σειράς και να μας βοηθήσει".

Τέλος, αναφέρθηκε στον Βαγγέλη Μαργαρίτη, καθώς ρωτήθηκε για το αν θα συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών: "Εμείς έχουμε σε πολύ μεγάλη εκτίμηση τον Βαγγέλη. Είναι ο αρχηγός μας και είναι πολλά χρόνια στην ομάδα. Η πρόθεσή μας είναι ξεκάθαρη. Πιστεύω πως θα είναι και του χρόνου στην ομάδα, αλλά περιμένουμε να τελειώσει η σειρά".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ