ΚΗΦΙΣΙΑ

Παπαθεοδώρου: "Η δυσκολία του ματς στηρίζεται σε δύο πράγματα"

Παπαθεοδώρου: "Η δυσκολία του ματς στηρίζεται σε δύο πράγματα"
INTIME SPORTS

Ο κόουτς της Κηφισιάς, Ηλίας Παπαθεοδώρου τόνισε ότι οι παίκτες της ομάδας του θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι στο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Ίκαρο Χαλκίδας.

Ο προπονητής της Κηφισιάς, Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για την εκτός έδρας αναμέτρησης της ομάδας του με αντίπαλο τον Ίκαρο Χαλκίδας.

" Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που σε σχέση με τον πρώτο γύρω εμφανίζεται τελείως διαφορετική και αυτό γιατί και προπονητή έχει αλλάξει αλλά και διαφορετικούς ξένους έχει", δήλωσε ο Έλληνας προπονητής και πρόσθεσε:

" Η δυσκολία του παιχνιδιού ουσιαστικά στηρίζεται σε δύο πράγματα. Πρώτον το γεγονός ότι ο Ίκαρος είναι σε πολύ δύσκολη βαθμολογική θέση και δεύτερο ότι παίζουμε στο γήπεδο τους στη Χαλκίδα όπου δημιουργούν πολύ όμορφη ατμόσφαιρα και σίγουρα τους βοηθάει πολύ. Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι σε αυτή την δύσκολη αλλά και ωραία ατμόσφαιρα που θα συναντήσουμε και ταυτόχρονα να αντιπαρατάξουμε και εμείς το αντίστοιχο κίνητρο που χρειάζεται για να κερδίσεις μια ομάδα που παίζει για την επιβίωση της".

Ο Νίκος Λιακόπουλος ανέφερε: " Παίζουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι καθώς ο Ίκαρος έχει περιέλθει σε άσχημη βαθμολογική θέση και για αυτούς κάθε παιχνίδι αποτελεί τελικό. Ξέρουμε ότι θα αγωνιστούμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα, όμως θα πρέπει να παίξουμε με προσήλωση στο αγωνιστικό μας πλάνο και συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά για να κερδίσουμε το παιχνίδι".

TAGS ΚΗΦΙΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ