ΠΑΟΚ

Παπαθεοδώρου: "Είναι ουτοπικό να λέμε ότι έχει κλείσει η ψαλίδα"

Παπαθεοδώρου: "Είναι ουτοπικό να λέμε ότι έχει κλείσει η ψαλίδα"

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου παρουσιάστηκε ικανοποιημένος για την προσπάθεια των παικτών του απέναντι στον Παναθηναϊκό Superfoods, ενώ τόνισε πως δεν είναι φυσιολογικό να γίνεται κουβέντα για ψαλίδα που έχει... κλείσει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στο πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών απέναντι στον Παναθηναϊκό Superfoods , με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να παρουσιάζεται όμως ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του -ειδικά στο β' μέρος.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής του "δικεφάλου" δήλωσε:

" Απόλυτα δίκαιη η νίκη του Παναθηναϊκού, κυριάρχησε από την αρχή με τον επιθετικό ρυθμό που είχε σε άμυνα και επίθεση. Μας δυσκόλεψε πάρα πολύ να αναπτύξουμε τις επιθέσεις μας. Στην επίθεση, έτρεξε με μεγάλη ταχύτητα τα παιχνίδια του. Ειδικά στο πρώτο μέρος είδαμε τη ρεαλιστική διαφορά επιπέδου των δύο ομάδων. Αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα όταν ο Παναθηναϊκός έχει συγκέντρωση και ένα παιχνίδι την εβδομάδα. Μετά το πρώτο μέρος, προσπαθήσαμε να προσαρμοστούμε στις απαιτήσεις και τον ρυθμό του αγώνα. Θέλαμε να διαχειριστούμε καλύτερα τις επιθέσεις μας. Κάναμε καλή εμφάνιση μετά την ανάπαυλα. Έχω πει ότι μπορούμε να κερδίσουμε πάρα πολλά από αυτή τη σειρά. Σήμερα πήραμε κάποια πράγματα, τα οποία θα επιχειρήσουμε να διορθώσουμε στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς", για να προσθέσει:

" Ρεαλιστικά, δεν εξαρτάται από εμάς να κερδίσουμε ένα παιχνίδι. Έχουμε διάθεση να το κάνουμε όμως. Η διαφορά των δύο πρώτων ομάδων από τις υπόλοιπες είναι μεγάλη, είναι ουτοπικό να πούμε ότι έχει κλείσει η ψαλίδα. Όταν συγκεντρώνονται για ένα συγκεκριμένο παιχνίδι, η διαφορά είναι μεγάλη. Από μέρους μας, έχουμε χαρακτήρα και προσωπικότητα".

Αναφορικά με τα στοιχεία που θέλει να βελτιώσει η ομάδα του για το δεύτερο παιχνίδι, είπε πως " μεσολαβεί μια μέρα, δεν μπορούμε να αλλάξουμε πάρα πολλά. Νομίζω θα είμαστε λίγο πιο προσαρμοσμένοι στην πραγματικότητα και δεν θα αιφνιδιαστούμε από την επιθετική άμυνα του Παναθηναϊκού στην αρχή. Επαναλαμβάνω πως η ενέργεια, η ταχύτητα και η ποιότητα είναι δεδομένα για τις ομάδες. Δεν μπορούμε να κάνουμε μαγικά. Τα παιδιά πάλεψαν στο δεύτερο μέρος".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ