ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παπαπέτρου: "Τώρα που κρίνονται όλα πρέπει να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση"

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου
Ο Ιωάννης Παπαπέτρου INTIME SPORTS

Στην καλύτερη δυνατή του κατάσταση θα πρέπει να παρουσιαστεί ο Παναθηναϊκός AKTOR για να εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας ως δεύτερος, όπως δήλωσε ο Ιωάννης Παπαπέτρου ενόψει της αναμέτρησης με την Άλμπα (11/4, 21:15, Match Center από το SPORT24) για την 34η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχεται την Άλμπα Βερολίνου (11/4, 21:15, Match Center από το SPORT24) για την 34η και τελευταία αγωνιστική της EuroLeague, με τους πράσινους να θέλουν τη νίκη που θα τους χαρίσει τη δεύτερη θέση και την πρόκριση στα playoffs με πλεονέκτημα έδρας.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου αναφέρθηκε στην προετοιμασία της ομάδας ενόψει του αυριανού κρίσιμου αγώνα και τόνισε ότι το "τριφύλλι" πρέπει να παρουσιαστεί στην καλύτερη δυνατή του κατάσταση, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ενόψει της αναμέτρησης με τους Γερμανούς.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

πάρχει εγρήγορση όπως σε όλα τα παιχνίδια άλλωστε. Δεν σημαίνει κάτι το που βρίσκεται ο καθένας στην βαθμολογία ή αν εμείς έχουμε στόχους αυτή τη στιγμή και η Άλμπα δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο. Υπάρχει εγρήγορση, υπάρχει συγκέντρωση, υπάρχει προετοιμασία. Όλα αυτά κανονικά, όπως τα έχουμε κάνει και στα υπόλοιπα παιχνίδια, για να μπούμε και να δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό αύριο. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο από αυτό που έχουμε για αύριο και μιλάμε για ένα γήπεδο που έγινε sold-out πολύ γρήγορα. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας γι’ αυτό.

Θα είναι επιτυχία να προκριθούμε στα playoffs ως δεύτεροι. Θα δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό για να τα καταφέρουμε και να το τελειώσουμε γιατί ακόμα δεν έχει τελειώσει. Έχουμε κάνει πολλά βήματα μπροστά αλλά ακόμα δεν έχουμε κατακτήσει τίποτα. Οι στόχοι μας είναι μπροστά μας και πρέπει να επικεντρωθούμε και να μπορέσουμε τώρα που κρίνονται όλα να είμαστε στην καλύτερη μας κατάσταση.

Είναι ένα προβάδισμα για αυτό το λένε και πλεονέκτημα. Προφανώς θα παίξουμε στην έδρας μας μπροστά στον κόσμο μας σε μια έδρα που όλοι ξέρουμε ότι είναι από τις πιο δύσκολες στην Ευρώπη. Μας δίνει ένα προβάδισμα, αλλά όλες οι ομάδες που παίζουν στα play-off είναι πολύ ικανές, πολύ επικίνδυνες, πολύ ανταγωνιστικές.

Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να προσεγγίσουμε ένα-ένα τα παιχνίδια. Τα play-off είναι κάπως μακρινά αυτή τη στιγμή. Πρέπει να συγκεντρωθούμε να κερδίσουμε αύριο, έχουμε απαιτητικό πρόγραμμα και την Δευτέρα. Είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε ένα-ένα τα παιχνίδια, όταν έρθει η ώρα μακάρι να τερματίσουμε 2οι, να δούμε ποιος είναι ο αντίπαλος μας που δεν ξέρουμε ακόμα και να προετοιμαστούμε και για αυτό που είναι η μεγάλη μας πρόκληση".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ