ΦΙΛΙΚΑ MUNDOBASKET

Παπανικολάου: "Θέλαμε δυνατά φιλικά για να δούμε τις αδυναμίες μας, έτοιμοι στο Παγκόσμιο"

Παπανικολάου: "Θέλαμε δυνατά φιλικά για να δούμε τις αδυναμίες μας, έτοιμοι στο Παγκόσμιο"

Η Εθνική Ανδρών πάλεψε ολοκλήρωσε με ήττα τα φιλικά προετοιμασίας της ενόψει του Mundobasket 2023 και ο αρχηγός της Εθνικής, Κώστας Παπανικολάου, μίλησε στην κάμερα του ACTION 24 και τον απεσταλμένο του SPORT24, Χάρη Σταύρου μετά το τέλος του ματς για μια Εθνική που θα παρουσιαστεί έτοιμη όταν πρέπει.

Η Εθνική Ελλάδας ολοκλήρωσε τον κύκλο των φιλικών της πριν από το MundoBasket 2023 με τη συμμετοχή της στο τουρνουά του Άμπου Ντάμπι. Ο αρχηγός της επίσημης αγαπημένης, Κώστας Παπανικολάου, μίλησε στο Action 24 και τον απεσταλμένο του SPORT24 Χάρη Σταύρου:

"Νομίζω ότι το ζητούμενο και ο λόγος που επιλέξαμε αυτά τα φιλικά είναι να δούμε τις αδυναμίες μας και να κρατήσουμε τα καλά ή να δουλέψουμε πάνω στα άσχημα όσο περισσότερο γίνεται για όταν θα έρθει το τουρνουά. Παίξαμε δύο δυνατά φιλικά που καλώς ή κακώς θεωρούνται φαβορί.

Βγάλαμε ελεύθερα σουτ, αλλά δεν ήμασταν αρκετά εύστοχοι για να κάνουμε ένα καλό σερί. Υπήρξαν φάσεις που η ρακέτα μας ήταν άδεια. και δεχόμασταν εύκολα καλάθια. Όλα αυτά είναι ζητούμενα. Σίγουρα παίζεις για τη νίκη αλλά το κύριο μέλημα είναι να δούμε που βρισκόμαστε για να τα πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα".

Για το αν πιστεύει πως μπορεί να τα πάει καλά η Εθνική:

"Δεν έχουμε το περιθώριο. Καλό κλίμα, ομοψυχία, διάθεση για δουλειά. Κανείς δεν μπορεί να πει αν όλο αυτό φτάνει ή δεν φτάνει. Υπάρχει διάθεση να είμαστε όλοι μαζί, να ακούει ο ένας τον . Δεν σημαίνει ότι θα πάμε να σαρώσουμε, ούτε ότι θα πάμε να χάσουμε όλα τα ματς. Έχουμε μια εβδομάδα να δουλέψουμε και θα πάμε να διεκδήσουμε τις πιθανότητες μας".

Το SPORT24 και η Stoiximan πηγαίνουν μαζί στα φιλικά προετοιμασίας της εθνικής μας ομάδας για το Μουντομπάσκετ

TAGS ΦΙΛΙΚΑ MUNDOBASKET MUNDOBASKET 2023 ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ