ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παπανικολάου: "Πονάει η κακή εμφάνιση"

Παπανικολάου: "Πονάει η κακή εμφάνιση"
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε για την κακή εμφάνιση του Ολυμπιακού που του στέρησε την ευκαιρία να αποφύγει την τετραπλή ισοβαθμία

Στις δηλώσεις του, ο Κώστας Παπανικολάου τόνισε πως δεν υπάρχουν δικαιολογίες και ότι ο Ολυμπιακός δεν ήταν μέσα στο παρκέ, αυτός που έπρεπε.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο κακό α' ημίχρονο που έκανε ο Ολυμπιακός και υποστήριξε ότι δεν ήταν σοβαρός και συγκεντρωμένος.

"Ό,τι και να πούμε μετά από αυτήν την κακή εμφάνιση ειναι λίγο. Δεν ξεκινήσαμε καλά στο ματς και κάναμε ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο. Η Μακάμπι ειναι ομάδα που της αρέσει να τρέχει και να δίνει βαρύτητα στην επίθεσή της και εμείς τους αφήσαμε να κάνουν το παιχνίδι τους", σχολίασε ο Κώστας Παπανικολάου και συνέχισε:

"Δεν παρουσιαστήκαμε όπως πρέπει στο ματς. αυτό που μας πονάει και μένει ειναι η κακή μας εμφάνιση στο πρώτο μέρος. Κανείς μας δεν ήταν αυτός που έπρεπε μέσα στον αγώνα. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Όλες οι ομάδες ειναι κουρασμένες, όλες κάνουν ταξίδια, όλες έχουν δώσει πολλά παιχνίδια. Δεν είμαστε αυτοί που πρέπει, όμως.

Δεν ήμασταν σοβαροί και συγκεντρωμένοι στον αγώνα. Από εδώ και πέρα θα πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να συνεχίσουμε ώστε να πάρουμε την πρόκριση. Το ξαναλέω, δεν υπάρχουν δικαιολογίες και χάσαμε γιατί δεν παίξαμε καλά. Τώρα, πρέπει οπωσδήποτε να πάμε να κερδίσουμε τα δύο επόμενα παιχνίδια. Πιστέψαμε στο τελος στη νίκη, αλλά χάσαμε την ευκαιρία να κάνουμε την ανατροπή όταν μειώσαμε στους τρεις πόντους. Έβαλαν, όμως, μεγάλα σουτ στο ματς και πήραν τη νίκη".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ