EUROLEAGUE

Παπανικολάου: "Ένιωθα σαν παιδάκι σε ζαχαροπλαστείο"

Ο Κώστας Παπανικολάου επιχειρεί σουτ
Ο Κώστας Παπανικολάου επιχειρεί σουτ INTIME

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του μετά την νίκη επί της Μπασκόνια, δηλώνοντας ότι ένιωσε σαν... παιδάκι επειδή πάτησε ξανά παρκέ σε αγώνα της EuroLeague.

Ο Κώστας Παπανικολάου ήταν ένας χαρούμενος άνθρωπος μετά την άνετη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπασκόνια (75-50) στην πρεμιέρα των "ερυθρόλευκων" στην EuroLeague.

Ο διεθνής φόργουορντ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του που επέστρεψε στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση έπειτα από τον σοβαρό περσινό τραυματισμό του και μιλώντας στην κάμερα της NOVA υποστήριξε ότι αισθάνθηκε σαν παιδάκι σε ζαχαροπλαστείο, πριν προσθέσει ότι αυτή η νίκη θα κάνει καλό σε όλους στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά ο Κώστας Παπανικολάου δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

"Στην αρχή είχα άγχος, ένιωθα σαν να παίζω πρώτη φορά. Ένιωθα σαν παιδάκι σε ζαχαροπλαστείο. Ήταν όμορφη μέρα, γιατί πήγε καλά και το ματς για την ομάδα. Ήταν δύσκολη περίοδος αυτή που έλειπα, αλλά όταν επιστρέφεις - και μάλιστα με τον κόσμο - είναι πολύ όμορφο. Το χάρηκα με τη ψυχή μου.

Το να ξεκινάς με νίκη απέναντι σε μία τέτοια ομάδα, είναι σημαντικό, δίνει αυτοπεποίθηση, είναι όλα θετικά. Έχεις διάθεση και λιγότερο άγχος, είναι πολλά τα κέρδη. Θα είναι διδακτικό για την συνέχεια.

Δεν ξεγράφεται εύκολα το DNA του Ολυμπιακού, είναι χαρά όλων να βλέπει την μαχητικότητά μας. Την είχαμε χάσει για λίγο. Είναι καλό μάθημα για όλους μας"

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ