ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παπανικολάου: "Δεν παίζει ρόλο το πλεονέκτημα έδρας, πλην του πέμπτου παιχνιδιού"

Ο Κώστας Παπανικολάου του Ολυμπιακού σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι | Πέμπτη 4 Απριλίου 2024
Ο Κώστας Παπανικολάου του Ολυμπιακού σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι | Πέμπτη 4 Απριλίου 2024 INTIME SPORTS

Ο Κώστας Παπανικολάου σχολίασε τη νίκη του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα και τη διεκδίκηση πλεονεκτήματος έδρας στα playoffs της EuroLeague.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου, δεν ήταν απόλυτα ευχαριστημένος από την απόδοση των "ερυθρολεύκων" στη νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα, όμως αναφέρθηκε και στη συνέχεια και το φινάλε της κανονικής σεζόν της EuroLeague.

"Κάναμε κακή δουλειά στο πνευματικό κομμάτι. Είχαμε πει ότι κλειδί ήταν η αμυντική διάρκεια και κάναμε το ακριβώς αντίθετο. Βλέπαμε πιο πολύ την επίθεση παρά την άμυνα. Φάνηκε από τα πολλά χαμένα ριμπάουντ. Είχαν πολλές άστοχες επιθέσεις, τις οποίες επιτρέψαμε να ανανεώσουν. Γι' αυτό κι έμειναν στο ματς. Βρήκαμε την ψυχραιμία στο τέλος, βάλαμε μεγάλα σουτ, ειδικά ο Ράιτ. Έχω πει πολλές φορές πως θα κάνω ό,τι χρειάζεται για να κερδίσει η ομάδα. Πρέπει να κερδίζει η ομάδα, αυτό έχει σημασία", δήλωσε στη μικτή ζώνη.

"Σημαντικό είναι μετά το ματς με τη Φενέρμπαχτσε να δούμε πού θα είμαστε. Φυσικά να βρισκόμαστε στην εξάδα και να παίξουμε στα playoffs. Ξέρουμε τη διαδικασία. Δεν παίζει ρόλο το πλεονέκτημα έδρας, πλην του πέμπτου παιχνιδιού. Η ουσία είναι να είσαι εκεί και να διεκδικείς την παρουσία σου στο Final Four".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ