ΧΑΠΟΕΛ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Ο Τόμας Σατοράνσκι αποκάλυψε γιατί προτίμησε την Χάποελ Τελ Αβίβ και ο λόγος δεν είναι αυτός που νομίζεις

Τόμας Σατοράνσκι
Τόμας Σατοράνσκι Rodolfo Molina/ 2025 Euroleague Basketball via Getty Images

Για να παίζει λιγότερα λεπτά και λιγότερους αγώνες προτίμησε την Χάποελ Τελ Αβίβ ο Τόμας Σατοράνσκι.

Μετά από τέσσερις σεζόν στη Μπαρτσελόνα, ο Τόμας Σατοράνσκι αποφάσισε ότι χρειαζόταν μια αλλαγή στη ζωή και στην καριέρα του.

Στα 34 του, ο Τσέχος περιφερειακός πήρε την πρόταση της Χάποελ Τελ Αβίβ και σε συνέντευξή του εξήγησε ότι προτίμησε την ομάδα του Ισραήλ επειδή θα του επιτρέψει να παίξει σε λιγότερα παιχνίδια.

Θα ξεκινήσουμε τη σεζόν στη Σόφια. Κάθε Σαββατοκύριακο θα πρέπει να πηγαίνουμε στο Ισραήλ, όμως στο ρόστερ μπορούν να βρίσκονται μόνο πέντε ξένοι, γεγονός που σημαίνει ότι θα υπάρξει ροτέισον μεταξύ μας. Η ευκαιρία να μένω στη Σόφια και να μην παίζω κάποια Σαββατοκύριακα, ήταν ελκυστική. Ήθελα κάτι λιγότερο απαιτητικό” δήλωσε ο Σατοράνσκι.

Δεν θα είμαι ο βασικός πόιντ γκαρντ, υπάρχει ο Μίτσιτς εκεί. Θα είμαι ο δεύτερος ή ο τρίτος πόιντ γκαρντ και αυτό ακριβώς είναι που έψαχνα. Η Μπαρτσελόνα μου είχε πει ότι δεν θα έπαιζα τόσο πολύ, όμως δεν πήρε παίκτες κι αυτό δεν συνέβη” πρόσθεσε ο Τσέχος, ο οποίος έχει ταλαιπωρηθεί από σοβαρούς τραυματισμούς στη διάρκεια της καριέρας του.

Τη σεζόν 2025/26 ο Σατοράνσκι είχε 7 πόντους, 3.4 ριμπάουντ και 4.3 ασίστ ανά 24:54 λεπτά σε 37 αγώνες της EuroLeague, ενώ στο παρελθόν έπαιξε στην USK Πράγα, στη Σεβίλλη, στους Γουίζαρντς, στους Μπουλς, στους Πέλικανς, στους Σπερς και στους Γουίζαρντς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ