ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παπανικολάου: "Δείξαμε μέταλλο, κλείσαμε στόματα"

Παπανικολάου: "Δείξαμε μέταλλο, κλείσαμε στόματα"
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε στην εκπομπή Super Basketball, όπου τόνισε πως ο Ολυμπιακός έδειξε μέταλλο και πάθος, ενώ έκλεισε στόματα. Τι είπε για το γεγονός ότι ξέσπασε σε κλάματα στο φινάλε.

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού τόνισε πως τα κρίσιμα λάθη που έκανε στα τελευταία λεπτά, τον λύγισαν, αλλά επισήμανε πως οι "ερυθρόλευκοι" έδειξαν μέταλλο.

Αναλυτικά όσα είπε:

" Όταν κάνεις δύο λάθη σε ένα τόσο κρίσιμο σημείο σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι, η πίεση και τα συναισθήματα βγαίνουν πολύ έντονα εκείνη τη στιγμή. Να είναι καλά ο Λο που έβαλε ένα τόσο κρίσιμο τρίποντο από τη γωνία και έσωσε τη βραδιά.

Προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για την ομάδα μου, όσο περισσότερο μπορώ. Δεν κυνηγάω να κάνω μεγάλες εμφανίσεις γιατί αυτό πολλές φορές είναι χειρότερο. Η ομάδα ξεκίνησε πολύ νωθρά. Στο πρώτο 15λεπτο ήμασταν πολύ κακοί στην άμυνα. Πάλι καλά που είχαμε ένα καλό 5λεπτο στο τέλος του 2ου δεκαλέπτου και ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο, που μας έδωσε τη νίκη.

Ήταν πολύ δύσκολο να ξαναπροκριθούμε, κάτι που πολλοί δεν περίμεναν. Η ομάδα έδειξε μέταλλο, έδειξε πάθος και έκλεισε στόματα. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα, έχουμε δρόμο. Μένουν δύο αγώνες".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ