ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παπανικολάου: "Απογοητεύσαμε τους εαυτούς μας"

Παπανικολάου: "Απογοητεύσαμε τους εαυτούς μας"
INTIME SPORTS

Στη χαλάρωση των τελευταίων λεπτών στάθηκε ο Κώστας Παπανικολάου ο οποίος ξεκαθάρισε επίσης ότι τον Ολυμπιακό δεν ενδιαφέρει τι κάνουν οι αντίπαλοι του

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 82-74 της Κάχα Λαμποράλ και παρ' ότι δεν υπερκάλυψε τη διαφορά, αλλά την ισοφάρισε, πέτυχε μία σπουδαία σε σημασία νίκη.

Στις δηλώσεις του, ο Κώστας Παπανικολάου υποστήριξε ότι στο τέλος η ομάδα του χαλάρωσε, θεωρώντας πως το ματς είχε τελειώσει...

"Κερδίσαμε και αυτό έχει σημασία. Ήταν μία πολύτιμη νίκη. Σίγουρα απογοητεύσαμε τους εαυτούς μας που δεν καταφέραμε να πάρουμε τη διαφορά στο τέλος", επισήμανε ο Κώστας Παπανικολάου και πρόσθεσε:

"Έχω την εντύπωση πως χαλαρώσαμε στα τρία τελευταια λεπτά, εκτιμώντας πως το ματς έχει τελειώσει. Δεν μας απογοητεύει το γεγονός αυτό, όμως. Σημασία έχει ότι κερδίσαμε και προχωράμε.

Προσωπικά νιώθω καλά και επιδιώκω να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει. Δεν μας νοιάζει τι κάνουν οι αντίπαλοί μας. Μας ενδιαφέρει πρώτα από όλα να προκριθούμε και μετά θα δούμε για τις δύο πρώτες θέσεις", ήταν τα λόγια του Κώστα Παπανικολάου".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ