ΕΛΛΑΔΑ

Παπανικολάου: Ανήρτησε video με τον Νίκο Παπαγγελή και έστειλε το δικό του μήνυμα για τα "δεν μπορώ μας"

Ο Παπανικολάου ανήρτησε video με τον Νίκο Παπαγγελή και έστειλε το δικό του μήνυμα για "δεν τα μπορώ μας"
Ο Παπανικολάου ανήρτησε video με τον Νίκο Παπαγγελή και έστειλε το δικό του μήνυμα για "δεν τα μπορώ μας" PRINT SCREEN

Ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας, Δημήτρης Παπανικολάου, συνάντησε στην παραλιακή τον παραολυμπιονίκη Νίκο Παπαγγελή και έστειλε το δικό του μήνυμα για τα δικά μας "δεν μπορώ".

Ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας, Δημήτρης Παπανικολάου, θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα για τα δικά μας "δεν μπορώ" με αφορμή την τυχαία συνάντησή του με τον παραολυμπιονίκη Νίκο Παπαγγελή στην παραλιακή.

Ο Παπανικολάου ανήρτησε στο Instagram ένα video με τον Παπαγγελή, που έκανε ποδήλατο στην παραλιακή, ο οποίος παρόλο που έχασε το πόδι του στη μάχη του με τον καρκίνο συνεχίζει να αθλείται και να εκπροσωπεί τη χώρα μας σε Παγκόσμιο επίπεδο.

"Σήμερα στην παραλιακή είδα έναν ποδηλάτη με 1 πόδι και άνοιξα το κινητό για να το δείξω στην κόρη μου και να το βλέπουν τα δεν μπορώ μου…. Η μπλούζα έγραφε Ireland και λέω αρχικά μέσα μου ίσως από κάποια ξένη αποστολή .

Λέω τελικά θα πάω δίπλα του να του πω στα Αγγλικά ένα μπράβο. Εκεί με περίμενε μια ανταπόκριση από τον ίδιο, που μου έφτιαξε την διάθεση αφού τελικά ήταν Έλληνας. Δεν πρόλαβα να ρωτήσω το όνομα σου, αλλά ότι σου είπα από το παράθυρο ισχύει. Εγώ θαυμάζω εσένα, μου έφτιαξες την εβδομάδα", έγραψε ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας κάτω από το ποστ του.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ