Παπανικολάου: “Μερίδιο στο βραβείο οι συμπαίκτες μου”

Ο Νίκος Παπανικολάου ξεκαθάρισε πως οι συμπαίκτες του είχαν σημαντικό μερίδιο στην ανάδειξή του σε πολυτιμότερο παίκτη της 5ης αγωνιστικής
Με την απόδοσή του ο Νίκος Παπανικολάου οδήγησε το Ρέθυμνο σε νίκη επί του Ηλυσιακού και αναδείχθηκε MVP της 5ης αγωνιστικής.
Ο 26χρονος φόργουορντ της ομάδας πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στον αγώνα με τον Ηλυσιακό, έχοντας 23 πόντους με 6/8 δίποντα, 3/5 τρίποντα, μάζεψε 8 ριμπάουντ και έκλεψε 2 φορές τη μπάλα.
Στις δηλώσεις του, ο Νίκος Παπανικολάου στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: “Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη. Όταν αγωνίζεσαι στην έδρα σου και μάλιστα κόντρα σε ομάδες που έχουμε θεωρητικά τους ίδιους στόχους, δεν χωράει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη. Κρατάμε το θετικό αποτέλεσμα, καθώς στο τέλος δεν ήμασταν καλοί και κινδυνέψαμε αρκετά.
Ουσιαστικά κερδίζουμε ακόμα μία εβδομάδα δουλειάς, να προετοιμαστούμε κατάλληλα για ν’ αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ, μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα.
Καθοριστική ήταν και η συμβολή του κόσμου, που μας στήριξε για ακόμα μία φορά. Τον θέλουμε κοντά μας και εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τον ικανοποιούμε”.
Παράλληλα, ο άσος του Ρεθύμνου σχολίασε για τη βοήθεια που πήρε από τους συμπαίκτες του: “Όσο για τον τίτλο του MVP, χωρίς τη βοήθεια των συμπαικτών μου δεν θα μπορούσα να καταφέρω κάτι. Σίγουρα και αυτοί έχουν το δικό τους μερίδιο σ’ αυτό το βραβείο”.