ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Παπαγιάννης: "Δεν θέλω να κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου, δεν βοήθησα αρκετά"

Παπαγιάννης: "Δεν θέλω να κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου, δεν βοήθησα αρκετά"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Παπαγιάννης δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του στη νίκη της Ελλάδας κόντρα στην Ολλανδία και έκανε την αυτοκριτική του.

Η Εθνική Ελλάδας γύρισε από το -13 κόντρα στην Ολλανδία και έκανε το 2/2 στα προκριματικά για το EuroBasket 2025, επικρατώντας τελικά με 74-72 στη Χάγη. Ο Γιώργος Παπαγιάννης ήταν ο αρχηγός της γαλανόλευκης σε αυτό το ματς, όμως ο ίδιος δεν έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία του και έκανε την αυτοκριτική του στη συνέντευκη Τύπου.

"Πρώτα από όλα είμαι πολύ περήφανος για την νίκη καθώς ήταν το πρώτο μου παιχνίδι ως αρχηγός της Εθνικής. Δεν υπάρχει σίγουρη νίκη σε κανένα παιχνίδι. Δεν ξεκινήσαμε με καλή νοοτροπία, ιδίως στην αρχή της δεύτερης περιόδου. Μετά την ανάπαυλα επιστρέψαμε πιο επιθετικοί και πήραμε μία σημαντική νίκη για τη συνέχεια των προκριματικών.

Δεν θέλω να κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου, δεν βοήθησα την ομάδα αρκετά. Έχοντας τόσα χρόνια στην Εθνική, ξέρω πως θα πρέπει να έχω καλύτερη παρουσία στο παρκέ και να βοηθώ την ομάδα μου να κερδίζει πιο εύκολα", ανέφερε ενδεικτικά ο σέντερ της Φενέρμπαχτσε, ο οποίος μέτρησε 6 πόντους, 4 ριμπάουντ και 4 λάθη σε 25'05" που αγωνίστηκε.

Ωστόσο, ο Βασίλης Σπανούλης έσπευσε να τον υπερασπιστεί, αναφέροντας: "Είμαι περήφανος που βλέπω τους παίκτες μου να κάνουν την αυτοκριτική τους μετά από μια νίκη. Ο Γιώργος το έκανε, αλλά πρέπει να πω πως ήταν κλειδί για να κερδίσουμε με την παρουσία του στην άμυνα. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, γιατί δεν προσπαθούν να βρουν δικαιολογίες. Είναι ώριμοι άνδρες, που καταλαβαίνουν τι χρειάζεται για να κερδίσεις".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ